Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Περί ΜΚΌνων...Ο Νίκος Ζαχαρόπουλος βάζει το δάκτυλο επί τον τύπο των ήλων...

Με δελτίο τύπου ο πρώην αντιδήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος,στις εκλογές του Μαΐου,Νίκος Ζαχαρόπουλος, βάζει το δάκτυλο επί τον τύπο των ήλων και ζητά να διερευνηθεί η σχέση του Δήμου Σικυωνίων ή μελών της δημοτικής αρχής  ή ενδεχομένως της μέχρι πρότινος δημοτικής πλειοψηφίας, με  αμαρτωλές ή μη " αμαρτωλές" ΜΚΟ .
Ζητά επίσης,ο Νίκος Ζαχαρόπουλος,από τις αρμόδιες αρχές να ενεργήσουν ελέγχους, προς διαπίστωση των όσων το τελευταίο καιρό καταγγέλλονται, προκειμένου οι Δημότες να πληροφορηθούν αν μέρος των χρημάτων αυτών εισέρευσαν στον Δήμο Σικυωνίων  και σε ποιους  σκοπούς διατέθηκαν...

Διαβάστε το δελτίο τύπου του Νίκου Ζαχαρόπουλου:
-Παρακολουθούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα με έκπληξη, το χορό των εκατομμυρίων ΕΥΡΩ  που μοίρασαν τα τελευταία [10] χρόνια όλες οι Κυβερνήσεις, μέσω των Μ.Κ.Ο. [Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων].
-Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα χρήματα που μοιράσθηκαν σε Δήμους, φορείς, Σωματεία, Κοινωνικές οργανώσεις κ.λ.π.  ανέρχονται στα 290.000.000 ΕΥΡΩ.
-Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, ένα μεγάλο μέρος των εκατομμυρίων ΕΥΡΩ διοχετεύθηκαν  ,φυσικά με πλήρη αδιαφάνεια, στους Δήμους της Χώρας και γενικότερα στη Τ.Α. για διάφορες δράσεις που δεν είναι εύκολο να προσδιορισθούν.
-Δικαιούνται λοιπόν οι πολίτες και οι Δημότες, όλοι μας , σε μια δύσκολη οικονομική και κυρίως ανθρωπιστική χρήση, να αναρωτηθούμε πώς και πού διατέθηκαν τα εκατομμύρια αυτά από το  υστέρημά του.
-Άμεσα οφείλουν οι αρμόδιες αρχές , ο Γενικός  Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης και οι Εισαγγελείς, να ενεργήσουν ελέγχους, προς διαπίστωση των όσων το τελευταίο καιρό καταγγέλλονται, προκειμένου οι Δημότες μας να πληροφορηθούν αν μέρος των χρημάτων αυτών εισέρευσαν στον Δήμο μας και σε ποιους  σκοπούς διατέθηκαν.

ΝΙΚΟΣ  ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

* Πέρα από τις προεκλογικές σκοπιμότητες που ενδεχομένως μπορεί να κρύβει αυτό το δελτίο τύπου...υπάρχουν σχέσεις,"υπόγειες διαδρομές" ή "οικονομικά αλισβερίσια" του Δήμου Σικυωνίων ή  μελών της δημοτικής αρχής  ή ενδεχομένως μελών της μέχρι πρότινος δημοτικής πλειοψηφίας, με αμαρτωλές ή μη " αμαρτωλές" ΜΚΟ ;