Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ:ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ



με αφορμή το σχετικό:  korinthiannews.gr/?p=126143

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ", η υποψήφια δήμαρχος  Κυριακή Μαυραγάνη  και το σύνολο των δημοκρατικών πολιτών που επιλέγουν να συμπαραταχθούν μαζί μας  στον  "άλλο δρόμο" για  αυτοδιοίκηση στην πράξη, με απόλυτη σοβαρότητα συνδιαμορφώνουμε  την πολιτική - αυτοδιοικητική μας πρόταση που προβάλει ως  αναγκαιότητα για το δήμο Σικυωνίων και θα εκφραστεί ΚΑΙ μέσω του ψηφοδελτίου μας. 
Δεν γνωρίζουμε και δεν μας αφορούν οι λόγοι  που ενδεχομένως οδηγούν  συγκεκριμένους τοπικούς Bloggers να έχουν χάσει τελείως την επαφή τους με την πραγματικότητα και επανειλημμένα να συγχέουν ή ακόμη χειρότερα να ταυτίζουν την "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ" με τον ΣΥΡΙΖΑ  ή την δημοσιογραφική δεοντολογία  με την διαδικτυακή παραφιλολογία...
Προφανώς οι λόγοι αφορούν τους οικείους τους, τον όποιο περίγυρό τους και ενδεχομένως τον κόσμο που τους περιβάλλει και τους εμπιστεύεται (;) την ενημέρωσή του.  
Ελπίζουμε να μη χρειαστεί ξανά να ασχοληθούμε με «δημοσιεύματα»  τέτοιας αβάσταχτης ελαφρότητας, απόλυτης έλλειψης δημοσιογραφικής δεοντολογίας και χρυσαυγίτικης αισθητικής.
Κιάτο 13 Μάρτη 2014
Από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ