Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Νίκος Γόντικας:Η κ. Νικολάκου λειτουργεί σαν ντίλερ συμφερόντων στην Πελοπόννησο

H απάντηση του Νίκου Γόντικα
στην κ. Νικολάκου.

Με περισσό θράσος η κ. Νικολάκου, που λειτουργεί σαν ντίλερ των καπιταλιστικών συμφερόντων στην Πελοπόννησο, προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο…
Σταματήστε κ. Νικολάκου να λέτε ψέματα και δώστε στοιχεία για τα 2 εκατομμύρια ευρώ που διασπαθίσατε για την «τουριστική προβολή» της Πελοποννήσου. Ονόματα επιχειρηματιών, ποσά και έργα που υποτίθεται ότι έκαναν.
Να μην μιλάτε πολύ γιατί εκτίθεστε. Από τα 6 εκατομμύρια ευρώ για την μυθική Πελοπόννησο, ο κ. Τατούλης είπε στο προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο ότι διατέθηκαν μόλις 700.000 ευρώ και εσείς σε μετέπειτα δηλώσεις λέτε ότι διατέθηκαν 300.000 ευρώ. Λέτε και οι 2 ψέματα! Να μας πείτε ονόματα, ποσά και είδος εργασίας. Όσο και να ταΐζετε κάποια τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ θα αποκαλυφθείτε.

Όσο για την κατηγορία ότι ο Γόντικας εκτίθεται ως ανταγωνιστική τεχνική εταιρία, στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί κα Νικολάκου. Δεν είχα ούτε έχω σχέσεις με καπιταλιστές και το ξέρουν και οι πέτρες στην Πελοπόννησο. Για τις εταιρίες του οικογενειακού περιβάλλοντος του κ. Τατούλη, ζητούνται στοιχεία και είστε και εσείς και ο Περιφερειάρχης υποχρεωμένοι να τα δώσετε την Δευτέρα στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα συζητηθεί αντίστοιχη επερώτηση.