Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Το CNN "πέθανε" τον Πελέ

Γκάφα ολκής από το CNN το οποίο κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του "πέθανε" το "μαύρο διαμάντι" του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.
Σε μία τραγική πραγματικά γκάφα υπέπεσε το γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, καθώς ανήρτησε στο twitter ότι ο Πελέ απεβίωσε! 
Συγκεκριμένα, την «είδηση του θανάτου του Πελέ» ανήρτησε μέσω του λογαριασμού της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης η εκπομπή του CNN «New Day» και το μήνυμα ανέφερε πως «ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Πελέ απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών».
Άμεσα το γραφείο Τύπου του Πελέ διέψευσε την είδηση, ενημερώνοντας το CNN πως ο Πελέ είναι ζωντανός,καλά στην υγεία του και σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του το "μαύρο διαμάντι" του παγκόσμιου ποδοσφαίρου εκείνη την ώρα ήταν εν πτήσει από Λονδίνο προς  Νέα Υόρκη.

Το CNN μετέδωσε την διάψευση της είδησης,προβάλλοντας  στο Τwitter της τηλεοπτικής εκπομπής «New Day» την ενημέρωση που είχε από το γραφείο Τύπου του Πελέ,ενώ παράλληλα ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές για το τεράστιο λάθος στο οποίο υπέπεσε.«Λυπούμαστε για το λάθος και ευχαριστούμε τους φίλους μας για τη διόρθωση» έγραψε το Twitter του αμερικανικού καναλιού ζητώντας ουσιαστικά συγγνώμη από 54.000 followers για την λάθος ανάρτηση.