Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΔΗΜΑΡ Κορινθίας αρνείται να γίνει η «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για τον Δέδε

Μάλλον προσωπική "συμφωνία μαϊμού" από μάνατζερ που ψάχνουν  πολιτικό ρόλο στον τόπο τους...αποδεικνύεται η εκλογική σύμπλευση Δέδε - ΔΗΜΑΡ στην Πελοπόννησο,μετά την αιτιολογημένη πολιτικά απόφαση της ΔΗΜΑΡ  Κορινθίας, που χθες Σάββατο "άδειασε" ,με ανακοίνωσή της,τον πονηρό Μεσσήνιο μάνατζερ Μπάμπη Βακαλόπουλο και αρνείται να γίνει η «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για τον Γιώργο Δέδε.
Διαβάστε την ανακοίνωση της Δημοκρατική Αριστερά Κορινθίας:
Η ανάγκη για συνεργασία των ευρύτερων δημοκρατικών και αριστερών δυνάμεων για την ανατροπή του συστήματος Τατούλη και την προοδευτική αλλαγή στην περιφέρεια Πελοποννήσου είναι πρόδηλη. Η αναγκαιότητα αυτή δεν εξυπηρετείται, όμως, από τη μεθοδευμένη συνεργασία δυνάμεων της Δημοκρατικής Αριστεράς με τον συνδυασμό του μέχρι τώρα εκφραστή του συστήματος Τατούλη, Γιώργου Δέδε. Πολύ περισσότερο δεν εξυπηρετείται από την υποψήφια αντιπερειφεριάρχη Κορινθίας, στέλεχος της Ν.Δ., ούτε από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους με γνωστή ακραία συντηρητική πολιτική και πρακτική.
Η ΔΗΜΑΡ Κορινθίας είναι αντίθετη σ’ αυτή τη συνεργασία και δηλώνει ότι θα συνεχίσει με συνέπεια την προσπάθεια για τη συνάντηση και κοινή πορεία των δυνάμεων της δημοκρατικής αριστεράς, της πολιτικής οικολογίας και όλων των ενεργών πολιτών.

Δημοκρατική Αριστερά Κορινθίας, 26/4/2014