Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ελλείψει δεύτερης εναλλακτικής...ο Άγγελος Παπαγγελόπουλος προσωρινός αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας!

Ελλείψει δεύτερης εναλλακτικής πρότασης και παρά  την σκιά  των  πρόσφατων δημοσιευμάτων για ενδεχόμενη συμμετοχή του Άγγελου Παπαγγελόπουλου σε ΜΚΟ  για όλες τις δουλειές... 
Ο γενειοφόρος "σοφός" της περιφέρειας Πελοποννήσου αναγκάστηκε να αποδεχθεί τον κύριο Παπαγγελόπουλο, ως προσωρινό  αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας!

Η τυπική ψηφοφορία για την ανάδειξη του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας διεξήχθη χθες ,Σάββατο 5 Απρίλη, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου ,από όπου απείχαν οι δύο περιφερειακοί σύμβουλοι Πετρόπουλος και Βραχνός που είναι ήδη υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Γιώργο Δέδε.

Έτσι σύμφωνα με το αποτέλεσμα της "ψηφοφορίας" των πέντε εναπομεινάντων Περιφερειακών Συμβούλων Κορινθίας,στην παράταξη του Τατούλη,ο Άγγελος Παπαγγελόπουλος πήρε προσωρινά την θέση του Γιώργου Δέδε... 
* Προς αποφυγή παρεξηγήσεων είμαστε υποχρεωμένοι να υπογραμμίσουμε πως: 
Δεν γνωρίζουμε αν ο κύριος Παπαγγελοπουλος,πέραν από την όποια φιλική σχέση ενδεχομένως μπορεί να έχει με τον κύριο Βασίλη Ζάρκο,είχε και ουσιαστική συμμετοχή στο: 
«ΚΕΣΣΑ Δήμητρα» Κέντρο Στρατηγικού Σχεδιασμού για την Ανάπτυξη – Λάρισα
Πρόεδρος / ΥπεύθυνοςΙδρυτικά μέλη
Πιτσούλης ΝικόλαοςΠαπαγγελόπουλος Α.
Πέτρου Γ.
Ζάρκος Β.
Απλώς επιχειρώντας μια πρόχειρη ανασκόπηση στον άγριο κόσμο των ΜΚΟ και των οικονομικών τους δεδομένων,υπενθυμίζουμε ότι αυτή η ΜΚΟ διαχειρίστηκε τα 10 τελευταία χρόνια 9.562.145€ δηλαδή 3.258.300.908,75 δρχ από κονδύλια της ΕΕ και του υπουργείου εξωτερικών χωρίς κανέναν έλεγχο, κάνοντας εξωτερική πολιτική με υπέρογκα κονδύλια (βλ. Ισημερινός και Σερβία), δουλεύοντας για φίλους προμηθευτές κ.ο.κ. 
  ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΆ  (ΔΕΊΤΕ ΕΔΏ)  ΚΆΠΟΙΕΣ  ΔΡΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΉΣΕΙΣ  ΤΟΥ  
                                                          ΚΕΣΣΑ  ΔΉΜΗΤΡΑ