Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το παιδί με τα γυαλιά και με τα τζιν τα ρούχα έλαβε από χθες την πιο ισχυρή λαϊκή εντολή

Με τις συγκεντρώσεις των δημοτικών παρατάξεων «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ» και «ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΚΥΩΝΙΑ» τελείωσε επίσημα η προεκλογική περίοδος,για τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών,και μαζί της ένας επίπονος και κουραστικός αγώνας για τους υποψήφιους
 Ανεπίσημα βέβαια το "κυνήγι" του σταυρού θα συνεχιστεί μέχρι τη στιγμή που ο ψηφοφόρος θα καταλήξει στην κάλπη.
Εμείς παρακολουθήσαμε και τις δυο αποψινές συγκεντρώσεις,που έγιναν στο Κιάτο,και το συμπέρασμα που βγάλαμε είναι ότι η μεγάλη γιορτή που έστησε η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ» στη πλατεία Ελευθερίας έριξε οριστικά την προεκλογική αυλαία,σε ότι αφορά τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Σικυωνιων.. 


Δεύτερος γύρος δεν θα υπάρξει...Το παιδί με τα γυαλιά και με τα τζιν τα ρούχα έλαβε  από χθες την πιο ισχυρή λαϊκή εντολή 
                  Η ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ  ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ
Η πλατεία Ελευθερίας  ήταν γεμάτη με δημοκρατικούς πολίτες,της πόλης του Κιάτου,που χειροκρότησαν το παιδί από το Φενεό που τόλμησε και έβγαλε "Κόκκινη κάρτα" στις συντεχνίες και τα συμφέροντα!!  
            ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ...ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ !!
Αυτό ήταν το απόσταγμα της χθεσινοβραδινής γιορτής που τα είχε όλα...Είχε παλμό,είχε συγκίνηση,είχε αισιοδοξία,είχε σιγουριά για το αποτέλεσμα...

Οι μουσικές επιλογές έδιναν τη δική τους αισθητική ομορφιά,ενώ ο χαρισματικός λόγος του Σπύρου Σταματόπουλου έδειχνε ότι ο "απρόβλεπτος" Φενεάτης κρύβει μέσα του ένα  πολιτικό και ιδεολογικό θησαυρό,που αποτελεί εγγύηση για τον κοινωνικό και δημοκρατικό χαρακτήρα του συνδυασμού του..
Ίσως αυτό ο κόσμος να καταλαβαίνει,γιαυτό συμπαρατάσσεται και εμπιστεύεται τη                                                                  
====================================================================
Στην εκδήλωση της αλληνής παράταξης δεν μίλησε ο Λαός... Αντ' αυτού μίλησε ο επικεφαλής της  παράταξης ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΚΥΩΝΙΑ,αλλά δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να σχολιάσουμε του Σπανού τα "γένια"  !!
Ενδεχομένως αυτό να έγινε γιατί τα μουσικά θέματα που οι διοργανωτές επέλεξαν μιλούσαν περί έρωτος και μοναξιάς...παρότι τα "συμπεθέρια" της "αναγκαστικής συγκατοίκησης" ήταν όλα εκεί και έκαναν παρέα στον συντεχνιακό θίασο του Κώστα Σπανού!!
Ο Κώστας Σπανός  ανέβηκε στο βήμα με μια υπόκωφη φόρτιση,που δεν τον διευκόλυνε να ζητήσει πειστικά την ψήφο,από τους κομπάρσους  - χειροκροτητές της παράταξής του..
Η απελπιστικά βραχνή φωνή του,τον πρόδωσε... καθώς άτεχνα αναπαριστούσε τον  δον Κορλεόνε, στην ταινία «Ο νονός» !!

Να ζήσω σ’ ένα όνειρο δεν ξέρω αν με παίρνει...μπορεί να σκέφτεται τώρα,κάνοντας την αυτοκριτική του,ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΚΥΩΝΙΑ...