Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Τι να πει κανείς,για την υποκρισία της αλληνής...παράταξης!!

Σαν κιθάρα ακούρντιστη που ρυθμό δε βγάζει...φαντάζει πλέον η προεκλογική πρεμούρα της παράταξης του Κώστα Σπανού.
Κάτι ο διαφαινόμενος θρίαμβος του Σταματόπουλου,από τον πρώτο γύρο...κάτι η «δραματικότητα» του χωρισμού από το όνειρο...έφερε στο τσάκα-τσάκα ήττα και πολιτικό βέρτικο στην "αναγκαστική συγκατοίκηση" του Κώστα Σπανού!
Από τη μια αυτογελοιοποιούνται εκ-δίδοντας ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ με φωτογραφίες που τράβηξαν από το 1ο ΕΠΑΛ Κιάτου και τις παρουσιάζουν ότι είναι από το κοινοτικό γραφείο Πασίου...Και από την άλλη θίγονται - επί προσωπικού - γιατί ο δήμαρχος Σικυωνιων είπε,στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου,τη φράση "τσακίστε τα συμφέροντα"!
Τι να πει κανείς,για την υποκρισία της αλληνής... παράταξης!!
Αυτή η παράταξη έτσι όπως περιστρέφεται γύρω από την σκοταδιστική συλλογιστική της είναι ικανή να κάνει αγωγή για παράνομη κατακράτηση ακόμα και στον Ανδρέα Παπανδρέου,επειδή λέει...είχε πει τη φράση “θα βάλουμε τη Δεξιά στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας”!
Από τη μια οι υποψήφιοι της αγανακτισμένης κομπανίας του Κώστα Σπανού κάνουν  επίδειξη μισαλλοδοξίας,που δείχνει την φασίζουσα εκτροπή που πήρε πλέον αυτό το αυτοδιοικητικό μόρφωμα...και από την άλλη  ανησυχούν γιατί η συγκεκριμένη φράση  "τσακίστε τα συμφέροντα" θορύβησε τόσο πολύ τους πολιτικούς  καθωσπρεπιστές, που λύνουν και...δένουν στα δικά τους συντεχνιακά συμφέροντα τον συνδυασμό του Κώστα Σπανού!
Από τη μια ο ίδιος ο Κώστας Σπανός σηκώνει την σημαία του σκοταδισμού,στο Κάτω Διμηνιό,και πλέον μετέρχεται όλους τους προβοκατόρικους τρόπους και τις "χρυσαλήτικες" μεθόδους προκειμένου να επιτευχθεί «ο ιερός σκοπός του»... και από την άλλη ενίστανται για την συγκεκριμένη φράση "τσακίστε τα συμφέροντα" που σίγουρα δεν ταιριάζει στο "ευπρεπισμένο λέγειν" ενός δημάρχου - ντίλερ των συντεχνιακών συμφερόντων!

Κυριακή κοντή γιορτή, λέει ο λαός,όπερ σημαίνει ότι κομμένη η πλακίτσα...Ο Σικυώνιος Λαός τα σακουλεύεται τα κάθε λογής «τρωκτικά» που έχουν το θράσος να λένε  ότι θα καταβάλλουν «υπεράνθρωπες» προσπάθειες για να μας σώσουν και από την πρώτη Κυριακή,στην κάλπη,θα πει: 
                                      ΤΑ ΤΣΑΚΙΣΑΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!...