Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ο Βασίλης Ψωμάς "λύνει" την σιωπή του και εμμέσως παραδέχεται την προβοκάτσια κατά του Αλέκου Πνευματικού!

Με μια δημοσιογραφική αναφορά - καταγγελία που μάλλον είναι αντιστοίχου νοήματος με το ρητορικό ερώτημα «τι το θες το ψυγείο, αφού δεν καπνίζεις;» ο φωτορεπόρτερ Βασίλης Ψωμάς "λύνει" την σιωπή του και παραδέχεται ότι αυτός σκόπιμα παραποίησε τις επίμαχες φωτογραφίες, από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Αλέκου Πνευματικού. 
Δηλώνοντας ταυτόχρονα  ότι μεταχειρίστηκε... "ιδιωτικά" την εκδήλωση του δημάρχου Κορινθίων!... 
Και αυτό το έκανε,όπως λέει, εσκεμμένα  προκειμένου  να καταδείξει (σε προεκλογικό χρόνο) το  γενικό φαινόμενο της ψηφιακής εγκληματικότητας,που έχει σαν αποτέλεσμα και την παραβίαση της δικής του πνευματικής ιδιοκτησίας!
Ο Αλέκος Πνευματικός εγκαίρως και ευθαρσώς είχε κάνει λόγο για στημένη προβοκάτσια λέγοντας:Είναι πολλά τα λεφτά… Άρη… !!!
Η δημοσιογραφική αναφορά - καταγγελία του Βασίλη Ψωμά μάλλον δικαιώνει απόλυτα τον δήμαρχο Κορινθίων και εκθέτει ανεπανόρθωτα όχι μόνο τον αφελή (;) φωτορεπόρτερ,αλλά εκθέτει ανεπανόρθωτα και τα διαδικτυακά παπαγαλάκια και όσους άλλους έκαναν - αν έκαναν- προεκλογική σπέκουλα  με την προβοκατόρικη επίμαχη φωτογραφία...κατάλαβες κύριε Παπαδημούλη μου;...που τσίμπησες σαν χάνος ΣΥΡΙΖΑ !!
Ενδεχομένως η δημοσιογραφική αναφορά - καταγγελία του Βασίλη Ψωμά να εκθέτει ανεπανόρθωτα και το "δικηγορικό κύρος" του συντάκτη αυτής της  "δημοσιογραφικής" αναφοράς - καταγγελίας...