Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Όχι άλλο...Γερμανία!

Βγήκαν τα… μαχαίρια στη Βραζιλία. Η απίστευτη και ταπεινωτική ήττα από τη Γερμανία, αλλά κυρίως ο αποκλεισμός από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που με τόση αγωνία περίμεναν οι οπαδοί της «σελεσάο» δεν ήρθε ποτέ και τα ΜΜΕ της χώρας «ξέσπασαν». 

                                                «Η ντροπή... των ντροπών»

Η ήττα ήταν βαριά, αλλά η μη επίτευξη της πρόκρισης σε μια διοργάνωση που διεξάγεται στα πάτρια εδάφη τους ήταν ακόμη βαρύτερη. «Η ντροπή... των ντροπών» διαβάζουμε στο πρωτοσέλιδο της GloboEsporte, με τη συνέχεια να αναφέρει «σφαγιασμός τακτικής και τεχνικής. Η Βραζιλία υπέστη τη χειρότερη ήττα ό...περισσότερα »«Η ντροπή... των ντροπών»

Η γνωστή ομάδα που μετατρέπει σε καρτούν εκδοχή τα καλύτερα στιγμιότυπα του Μουντιάλ αποτυπώνει με μοναδικό τρόπο το παιχνίδι της Βραζιλίας με τη Γερμανία.«Μαύρη» ημέρας είναι για το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας η χθεσινή ήττα της Βραζιλίας από τη Γερμανία για την ημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Τα «πάντσερ» μετέτρεψαν σε παράσταση για έναν ρόλο το συγκεκριμένο παιχνίδι, κηδεύοντας την ομάδα του Λουίς Φελίπε Σκολάρι που δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο μετά τις απουσίες του Νεϊμάρ και ιδιαίτερα του Τιάγκο Σίλβα.

Μετά το διασυρμό της Βραζιλίας από την Γερμανία στην ημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (7-1) ο Γερμανός πρώην πιλότος της Formula 1   καλημέρισε τους φίλους του το πρωί και συγκεκριμένα στις 7:01 γράφοντας μέσω  :Guten morgen. Es ist 7 Uhr 1 - «Καλή σας μέρα. Είναι ακριβώς 7 και 1»