Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Με προειδοποιητικές βολές η Κατερίνα Φαρμάκη αποδέχεται την απορριπτική απόφαση κατά ΑΝΤ1 και "Ράδιο Αρβύλα"

Με δήλωσή της στα τοπικά ΜΜΕ η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ,Κατερίνα Φαρμάκη ,αφού αποδέχεται την απορριπτική  δικαστική απόφαση στην αγωγή που είχε καταθέσει κατά  του ΑΝΤ1 και της εταιρείας παραγωγής της εκπομπής "Ράδιο Αρβύλα" ,επιχειρεί μια πρωτότυπη ανάλυση περί δημοκρατίας και σάτιρας :
«Σέβομαι και αποδέχομαι ,ανεπιφύλακτα ,την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης ,την οποία και τιμώ απεριόριστα.  Η σάτιρα είναι ένα απαραίτητο στοιχείο μιας φιλελεύθερης, δημοκρατικής κοινωνίας ,αρκεί να μην καταφεύγει σε κακεντρεχείς χυδαιότητες ,που σκοπό έχουν μόνο και μόνο την σπίλωση ενός δημοσίου προσώπου  για ιδιοτελείς σκοπούς. Ελπίζω πως η απόφαση αυτή της δικαιοσύνης θα αξιολογηθεί ως αυτή που είναι πραγματικά και δεν θα αποτελέσει εφαλτήριο για κάποιους ,προκειμένου να καταστούν ασύδοτοι και επιβλαβείς ,όχι μόνο για τα δημόσια πρόσωπα αλλά και για την ίδια την κοινωνία ,εν τέλει. Δεν είχα κανέναν άλλο στόχο παρά μόνο την υπεράσπιση της προσωπικότητάς μου ,μέσα στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος .Και γι αυτό το στόχο θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ,απέναντι σε οποιονδήποτε θελήσει να με πλήξει αντιδεοντολογικά και χυδαία.»
Από πότε η σάτιρα έχει όρια,κυρία Φαρμάκη;Ποιος το αποφάσισε και από πού θεσπίστηκε; Η σάτιρα, κυρία Φαρμάκη,είναι μια πολιτικό-κοινωνική πράξη και ως γνωστόν καυτηριάζει τα κακώς κείμενα της εξουσίας και την ίδια την εξουσία και καλά κάνει...
Γιατί μπλέκεται την σάτιρα με την ιδιότυπη “βεντέτα” των δυο σφενδονιστών της κορινθιακής "δημοσιογραφίας" που εμμέσως πλην σαφώς φωτογραφίζεται ; 
Αυτή η ιδιάζουσα περίπτωση,κυρία Φαρμάκη, όσο και να σας φαντάζουν  δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ  σάτιρας και άρρωστου κόμπλεξ... εμπεριέχεται στο περί Σάτιρας και Βλακείας εγκόλπιο : «Τυφλός, τυφλόν οδήγαγε κι οι δυο σε λάκκο πέσαν»!!