Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Λαϊκή Συσπείρωση:Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί

Απάντηση της "Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου" στο ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ)
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί
Πάει πολύ, με αφορμή τα αποτελέσματα των εκλογών στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και την εκλογή κομμουνιστή αντιπροσώπου, ο ΣΥΡΙΖΑ να ψέγει το ΚΚΕ.
Πάει πολύ αυτοί που στηρίζουν τον Καλλικράτη και τον καλπονοθευτικό εκλογικό νόμο, να επικαλούνται την απλή αναλογική στις εκλογές μόνο στα Περιφερειακά Συμβούλια και να ζητούν τη μη αποδοχή, δηλαδή την παραίτηση, του κομμουνιστή αντιπροσώπου.
Ό,τι και να λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και η παράταξή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, τους ενοχλεί ότι εκλέχθηκε ένας κομμουνιστής σύμβουλος από όλη την Πελοπόννησο στην ΕΝΠΕ. Ήθελαν να μην εκλεγεί ούτε ένας! Είναι σαφές ποιος είναι ο αντίπαλος για τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Όσο για τα “δώρα” και τα υπονοούμενα της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, τους συνιστούμε να κοιτάξουν τους εαυτούς τους στον καθρέπτη και θα βρούνε απαντήσεις για την Πελοπόννησο αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα.
Ο λαός να βγάλει τα συμπεράσματά του.