Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Με το βλέμμα στην 3η του Σεπτέμβρη...την 3η του Γενάρη το επόμενο βήμα του Γιώργου Παπανδρέου

Πρεμιέρα σήμερα για το νέο κόμμα,που ιδρύει ο Γιώργος Παπανδρέου,με την Χαριλάου Τρικούπη να περιμένει το  με το δάχτυλο στη σκανδάλη, ομοίως και οι «όμοροί» του πολιτικοί σχηματισμοί, που δημοσκοπικά κινδυνεύουν με διαρροές ψηφοφόρων. Ήτοι, ο ΣΥΡΙΖΑ και το Ποτάμι.

 Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιώργος Πεταλωτής κατέθεσε στο Πρωτοδικείο το όνομα και τα σύμβολα του κόμματος και αύριο στις στις 17.30, στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, θα γίνει η ανακοίνωση του κόμματος,που θα συνοδεύεται από έναν ικανό αριθμό υπογραφών.
Σε γραπτή του δήλωση ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρει σχετικά:
«Νέα χρονιά. Νέο ξεκίνημα. Ήρθε η ώρα για το επόμενο μεγάλο βήμα των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου. Ήρθε η ώρα για να οικοδομήσουμε, όλοι μαζί, το νέο πολιτικό σπίτι που θα στεγάσει τις προοδευτικές μας αξίες, τις αξίες που μας ένωσαν και μας ενώνουν.
Αφουγκραζόμενοι τη δική σας φωνή, την απαίτηση χιλιάδων πολιτών από όλη την Ελλάδα, παίρνουμε την πρωτοβουλία και απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες σε αυτό το νέο ξεκίνημα.
Αύριο, στις 5:30 μμ, στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη - Πειραιώς 138, δεν ιδρύουμε ένα ακόμη κόμμα.
Από αύριο, συμμετέχουμε στην αφετηρία ενός Κινήματος, που μπορεί και πρέπει να ανταποκρίνεται ουσιαστικά στα μεγάλα διακυβεύματα που αφορούν τη χώρα και τον Ελληνικό λαό».

Κατά πληροφορίες υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια του κόμματος είναι οι νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Θάνος Μωραίτης και Φίλιππος Σαχινίδης, ο Δημήτρης Ρέππας καθώς και οι πρώην υπουργοί, στενοί συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργος Πεταλωτής και Σωκράτης Ξυνίδης.
 Στο επιτελείο του νέου φορέα πνέει άνεμος αισιοδοξία,καθώς στενοί συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου οι οποίοι έχουν εικόνα  δημοσκοπικών ευρημάτων,που  μιλούν για ποσοστά άκρως ικανοποιητικά. Από τις ίδιες πηγές αναφέρεται ότι το νέο κόμμα θα είναι η «έκπληξη» των εκλογών διεκδικώντας με αξιώσεις την τρίτη θέση...