Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

«Κουκουλοφόρος χωρίς κουκούλα» έδειχνε με το δάχτυλο ποιον να συλλάβουν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Κορινθίων !

 «Δεν έχει προηγούμενο αυτό! «Έλεος σε αυτή την πόλη. Ένα άτομο να απασχολεί την πόλη. Να δείχνει με το δάχτυλο στα όργανα (της αστυνομίας) …συλλάβετε αυτόν;Να συνεδριάζουμε υπό την απειλή και με την παρουσία αστυνομικών οργάνων; Αρκετά!»
 Τα παραπάνω λόγια έκρηξης και αγανάκτησης βγήκαν από το στόμα του δημοτικού συμβούλου Κορινθίων ,Νίκου Σταυρέλη,όταν τα αστυνομικά όργανα - ενδεχομένως από  υπερβάλλοντα ζήλο -  μπούκαραν στην αίθουσα και διέκοψαν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων..."ακολουθώντας" τα βήματα της γνωστής δημόσιο - γραφικής πένας !!
 Τώρα αν εγώ γράψω ότι ο  "δημοσιογράφος"  - αν πράγματι είναι δημοσιογράφος - οφείλει να αποφεύγει τη χυδαιολογία και τη γλωσσική βαρβαρότητα...αυτά μάλλον είναι ψιλά γράμματα για το «βαθύ λαρύγγι» των σπουδαίων αποκαλύψεων (σπαταλά  τις δυνάμεις του αποκλειστικά για τα έργα και τις ημέρες του Αλέκου Πνευματικού και ενίοτε της Κατερίνας Φαρμάκη) που κατά πως φαίνεται δεν είδε χαΐρι από τις πρωινές εκατέρωθεν μηνύσεις και τα αυτόφωρα με τον ιδιοκτήτη της korinthian palace catering και μάλλον κατακυριευμένος από «ηλίθια μανία» το 'βαλε αμέτι μουχαμέτι  να δώσει και μια λαϊκή απογευματινή παράσταση (χωρίς ένσημα - παράβολα) για τις ευκολοσυγκίνητες, εύπλαστες, μάζες των αναγνωστών της sfedona.gr !!
Ίσως γιαυτό φορώντας φόρμα εργασίας - χωρίς κουκούλα - έδειχνε με το δάχτυλο ποιον τοπικό πρόεδρο έπρεπε  να συλλάβουν τα όργανα...
Η λαϊκή απογευματινή προφανώς ήταν προσχεδιασμένη από το βαθύ λαρύγγι των «σπουδαίων αποκαλύψεων»,αφού προκλητικά είχε πιάσει στασίδι στα έδρανα των δημοτικών συμβουλών...για να προκαλέσει την εύλογη αντίδραση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που του είπε :«σηκωθείτε από το έδρανο του δημοτικού συμβούλου, δεν επιτρέπετε να κάθεστε εκεί» Η υπόδειξη του Χρήστου Χασικίδη απασφάλισε την χυδαιολογία του "δημοσιογράφου" που βγήκε απ' τα ρούχα του ...«εκσφενδονίζοντας» στο σώμα τη λέξη «Ξευτιλιστήκατε» !!!
* Βεβαίως δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιοι επώασαν και εξέθρεψαν τον συγκεκριμένο "δημοσιογράφο" που χθες το βράδυ έδωσε την παράσταση για ένα ρόλο ...  «κουκουλοφόρος χωρίς κουκούλα».