Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Συναγερμός για την κακοποίηση ζώων – «Μας φέρνουν συνεχώς σκύλους με σπασμένα σαγόνια»

Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι έχουν βαλθεί να αποδείξουν πως ο άνθρωπος είναι το μεγαλύτερο θηρίο που έζησε ποτέ στη γη και το καταφέρνουν με απόλυτη επιτυχία. 
Την ώρα που η κακοποίηση ζώων έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, oι φιλοζωικές οργανώσεις κρούουν των κώδωνα του κινδύνου και προειδοποιούν για απίστευτα περιστατικά βίας σε βάρος τετράποδων.
Αυτή τη φορά, τo καταφύγιο κακοποιημένων και εγκαταλελειμμένων σκύλων «Marley's Mutts Dog Rescue» της Καλιφόρνιας, σε ανακοίνωσή του στην Huffington Post παρουσίασε τα νέα περιστατικά βίας εις βάρος οικόσιτων σκύλων με δεδομένα και φωτογραφίες που προκαλούν αποτροπιασμό. Σύμφωνα με τους υπευθύνους του καταφυγίου τον τελευταίο καιρό φτάνουν σε εκείνους βάναυσα κακοποιημένοι σκύλοι με σπασμένα σαγόνια, οι οποίοι όχι μόνο είναι τρομερά φοβισμένοι και καταπονημένοι, μα επιπλέον δεν μπορούν ούτε να φάνε ή να πιουν νερό.
Συναγερμός για την κακοποίηση ζώων – «Μας φέρνουν συνεχώς σκύλους με σπασμένα σαγόνια»
«Μας έφεραν μια σκυλίτσα λέγοντας μας πως πιθανότατα κάποια άλλα σκυλιά τη δάγκωσαν και της έσπασαν το σαγόνι, όμως ήταν προφανέστατο πως η ζημιά αυτή είχε προκληθεί από ανθρώπινη χειροδικία. Πιθανολογούμε πως το ζώο δέχτηκε κλοτσιά στο κεφάλι έχοντας ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του», δήλωσε μέλος του καταφυγίου.
Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα φαινόμενο που έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις και καλό θα ήταν όλοι μας να ευαισθητοποιηθούμε και να προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα τέλος.