Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Υπό τη σκιά της «καρατόμησης» Παγώνη θα διεξαχθεί σήμερα η κρισιμότερη ίσως Γ. Συνέλευση των Εμπόρων του Κιάτου

Υπό τη σκιά της «καρατόμησης» Παγώνη θα διεξαχθεί σήμερα Δευτέρα,30 Μάρτη,η κρισιμότερη ίσως Γ. Συνέλευση των εμπόρων του Κιάτου.
Η φετινή Γενική Συνέλευση,του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου,διαφέρει από τις προηγούμενες όχι τόσο ως προς τη θεματολογία, καθώς η ημερήσια διάταξη είναι λίγο πολύ η ίδια κάθε χρόνο, αλλά ως προς τις σκιές που άφησε η «καρατόμηση» του τοπικού  προέδρου από τη θέση  του Α΄ Αντιπροέδρου της ΕΣΕΕ,του προέδρου της Ο.Ε.Σ.Π. & ΝΕ,αλλά και από αυτή του Διοικητικού προϊσταμένου του Κέντρου Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (Κ.Α.ΕΛ.Ε.)  στην Πελοπόννησο.
Πέρα από τον Οικονομικό απολογισμό για την απαλλαγή του Δ.Σ. από τυχόν ευθύνες του από τη  διαχείριση των Συλλογικών πραγμάτων,σίγουρα θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον  ο  Διοικητικός απολογισμός του κυρίου Βασίλη  Παγώνη,που ενδεχομένως θα κληθεί να δώσει πειστικές απαντήσεις στα δημοσιεύματα που ούτε λίγο ούτε πολύ του αποδίδουν  «λοβιτούρες» με ευρωπαϊκά προγράμματα ,που - κατά τα δημοσιεύματα - φέρεται να υλοποιούσε με όχημα το  ΚΑΕΛΕ Πάτρας,αλλά και τον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου σε αρκετές περιπτώσεις να συμμετέχει ως συνεργαζόμενος φορέας... 
Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι τα περιλάλητα Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση στο Δήμο Σικυωνίων,που ξεκίνησαν από τον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου σε συνεργασία με το ΚΑΕΛΕ Πάτρας  και πλέον (μετά την «καρατόμηση» Παγώνη) υλοποιούνται από το Κεντρικό ΚΑΕΛΕ της Αθήνας,που μετά τις τελευταίες εξελίξεις ζητά με διαδικασία εξπρές  γραμματέα για το Κιάτο. 
Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο ότι το δευτεροβάθμιο και τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο των Εμπόρων αντιμετωπίζει τον κύριο Παγώνη ως "συνδικαλιστή σε αχρηστία" με ότι αυτό συνεπάγεται για τον ιστορικό Σύλλογο των Εμπόρων του Κιάτου...που δεν έχουν κανένα λόγο  να υποστούν τις συνέπειες από το "πληγωμένο κύρος"  του προέδρου...πολλώ δε μάλλον δεν έχουν κανένα συμφέρον να ανέχονται τον συνδικαλισμό του τύπου «σφάξε με αγά μου να αγιάσω»...που μέχρι τώρα τους σερβίριζαν τα  golden boys των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων...