Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ο Μίμης Παπαπαναγιώτου "αδειάζει" τον Βασίλη Παγώνη κάνοντας λόγο για ηθικό έλλειμμα και αδιαφανή διαχείριση του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου !

 Ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου ,Μίμης Παπαπαναγιώτου,σχολιάζοντας την ανάρτηση  στο kavos news με τίτλο :«Καρατόμησαν» τον Βασίλη Παγώνη κατηγορώντας τον για «λοβιτούρες» με ευρωπαϊκά προγράμματα! "αδειάζει" τον τωρινό πρόεδρο ,χρεώνοντάς του ηθικό έλλειμμα και αδιαφανείς διαδικασίες στα οικονομικά του  Συλλόγου !
Διαβάστε την δημόσια τοποθέτηση του κυρίου Παπαπαναγιώτου :
«Όταν ανέλαβα πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου, το ταμείο ήταν μηδέν. Διαχειριστήκαμε προγράμματα σημαντικά και ωφέλιμα για τους υπαλλήλους και εμπόρους της πόλης μας, που απέδωσαν οικονομικά οφέλη στον σύλλογο και με πλήρη οικονομική διαφάνεια, κάνοντας ανά 3 μήνες γραπτό οικονομικό απολογισμό. Με τα χρήματα εκείνα, φτιάξαμε το διαλυμένο από τον χρόνο κτίσμα του συλλόγου, διαχειριστήκαμε 7 χρόνια θητείας με οικονομίες και βάζοντας πολλές φορές δικά μας χρήματα και αφήσαμε ταμείο 21.000 ευρώ.
Σήμερα δεν γνωρίζουμε τι ταμείο έχει ο σύλλογος, τι ακριβώς διαχειρίζεται και στην τελευταία εκλογοαπολογιστική συνέλευση δεν μας έκανε την τιμή ο κ. Παγώνης να κάνει οικονομικό απολογισμό, όπως είχε την ηθική υποχρέωση. Γι΄ αυτό άλλωστε δεν συμμετείχα και στις διαδικασίες εκλογών και απέχω από κάθε δραστηριότητα του συλλόγου.
Δ. Παπαπαναγιώτου (πρώην πρόεδρος του Εμπ. Συλ. Κιάτου)»

Σαφέστατα αυτή η  καταγγελία – καταπέλτης ,του Μίμη Παπαπαναγιώτου, δίνει την "χαριστική βολή" στην προεδρεία του Βασίλη Παγώνη,καθώς  ξεγυμνώνει και αποδομεί ηθικά τα έργα και τις ημέρες του τωρινού προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου,που πλέον δεν έχει την πολυτέλεια να "κάνει το παγόνι" ...σε όσα του καταμαρτυρά ο πρώην πρόεδρος του ιστορικού Συλλόγου των εμπόρων του Κιάτου.