Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Β.Μπαλάφας : Πέντε παρατηρήσεις για τη διαδικασία περί Συμπαραστάτη στο Δ.Κορινθίων

Πέντε πρώτες παρατηρήσεις για τα χάλια του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων.
Πρώτον, για ακόμα μια φορά η τρέχουσα Δημοτική Αρχή απέδειξε ότι δεν καταδέχεται σε έναν θεσμό που είναι ικανός να της θέσει ένα συγκεκριμένο ερώτημα και να απαιτήσει μια συγκεκριμένη απάντηση (εκ του νόμου) να τοποθετήσει ούτε καν πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης της ή έναν φούφουτο ή έναν αχυράνθρωπο τέλος πάντων. Τέτοιου τύπου διαδικασίες όπως ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης, τις αντιμετωπίζει ως μη επιθυμητές. Άλλαξε κάτι ; Γνωστό ήταν και πριν τις εκλογές αυτό, το ίδιο είχε κάνει και στην προηγούμενη θητεία.
Δεύτερον, το 7 5 4 των τριών υπολοίπων υποψηφίων, πέραν του πρώτου, και στις δύο ψηφοφορίες δείχνει το απόλυτο μπετό. Ούτε κατά λάθος δεν έφυγε μια ψήφος. Υπενθυμίζω ότι από αυτούς τους 3 υπολοίπους, οι 2 ήταν υποψήφιοι με το συνδυασμό του κ. Πνευματικού παλαιότερα και ο 3ος υποστηρικτής του (και καλά κάνει αφού του αρέσει), στενός φίλος πρώην βουλευτού (γυναίκας) του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία.
Τρίτον, η επιμονή του τελευταίου υποψηφίου (σε ψήφους) να κατέβει και στη δεύτερη ψηφοφορία είναι η τρανή απόδειξη του πολιτικά “στημένου” του πράγματος γιατί όπως και να το κάνουμε το να τραβήξεις από 4, 22 είναι κομματάκι αδύνατο. Άλλαξε κάτι ; Γνωστά ήταν αυτά και πριν τις εκλογές.
Τέταρτον, παρά τις κατά καιρούς πολιτικές επικλήσεις στην “αριστεροσύνη” του τρέχοντος, παρά τους εναγκαλισμούς κατά την προεκλογική περίοδο των δημοτικών και των Εθνικών εκλογών, ο πρώτος και στις δύο ψηφοφορίες, αριστερών καταβολών, κ. Τσόγκας, καταψηφίστηκε συνολικά από τους συμβούλους του κ. Πνευματικού. Ας το σκεφτούν αυτό εκείνοι που τους αφορά.
Πέμπτον, κλείνω με το εξής : Αυτό το διπλό, φωτοτυπικό 7 5 4, θα στοιχειώσει εκείνους που από την τρέχουσα πλειοψηφία “αυτοπλασάρονται” ως δελφίνοι για την επόμενη μέρα. Απέδειξαν ακόμα μια φορά (δεν είχα καμία αμφιβολία), ότι δεν διαφέρουν σε απολύτως τίποτα από τον τρέχοντα. Και ο κόσμος προτιμά πάντα τα ορίτζιναλ και όχι τα ιμιτασιόν.
Καληνύχτα Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Κορινθίων …