Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ένα τριήμερο “γεμάτο θάλασσα” από τον Ναυτικό Όμιλο Κιάτου !

Ένα τριήμερο “γεμάτο θάλασσα” οργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου,για τα μέλη και τους φίλους του ιστορικού  σωματείου,που δεν έχασαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα, αλλά και να διασκεδάσουν και να συσφίξουν τις μεταξύ τους σχέσεις...
Διαβάστε το σχετικό δελτίο Τύπου των διοργανωτών:
Στη Τζια ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου
Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, αθλητές, μέλη, αλλά και φίλοι του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου έζησαν μια μοναδική ιστιοπλοϊκή εμπειρία, ταξιδεύοντας για την πανέμορφη Κέα (Τζια)
Αποστολή με 34 ιστιοπλόους ταξίδεψε στις Κυκλάδες και έχοντας ως σύμμαχο τον καλό καιρό και τους ευνοϊκούς ανέμους, κυβερνήτες και πληρώματα εξασκήθηκαν στο χειρισμό των πανιών, στη ναυσιπλοΐα και δοκίμασαν τις ικανότητές τους σε πολλές πλεύσεις.
Μετά από μια πλούσια σε δράση πρώτη ημέρα, το νησί της Τζιας αποτέλεσε ιδανικό προορισμό και οι συμμετέχοντες συνδύασαν την ιστιοπλοΐα με την περιήγηση στους μαγευτικούς οικισμούς του όμορφου κυκλαδίτικου νησιού. Η Κορησσία και το Βουρκάρι ήταν τα λιμάνια που φιλοξένησαν τον στόλο του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου.
Το Σάββατο, ημέρα ξεκούρασης και ανασύνταξης δυνάμεων, έδωσε την ευκαιρία στα πληρώματα να κάνουν μπάνιο στον Οτζιά, βόλτα στην γραφική «χώρα», την Ιουλίδα και να ανακαλύψουν τις γαστρονομικές ιδιαιτερότητες του νησιού.
Την Κυριακή τα πληρώματα ξεκίνησαν το ταξίδι της επιστροφής και με ενδιάμεσο σταθμό το Σούνιο, επέστρεψαν αργά το απόγευμα στο Φάληρο.
Μέλη και φίλοι του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την διοργάνωση και γεμάτοι νέες εμπειρίες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο ταξίδι.
Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου με σύνθημα του το «Ιστιοπλοΐα για Όλους» καλεί τα μέλη και τους φίλους τους να συμμετέχουν στις δράσεις του !