Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

...πάμε διακοπές !

Σιγά-σιγά  και το φετινό Πολιτιστικό Καλοκαίρι,στο Κιάτο, βαίνει στο τέλος του...
Ο Δήμος Σικυωνίων,ως θεματοφύλακας του λαϊκού μας πολιτισμού μετά την ιδιώνυμη στήριξη που παρείχε στην  "Λευκή Νύχτα" αλλά και στα λοιπά δρώμενα  που έλαβαν χώρα στο λιμάνι της πόλης...ετοιμάζεται με μπουζουκτσήδες και σουξέ να γιορτάσει και το  Πάσχα του καλοκαιριού  !
Οι celebrities της δημοτικής πλειοψηφίας θα απολαύσουν πρώτο τραπέζι θάλασσα... το «Δύσκολέ Μου Χαρακτήρα» τραγουδισμένο από τον υπέροχο Βασίλη Καρρά !
Οι πιο «cool» τύποι της μείζονος μειοψηφίας  δεν θα σιγοτραγουδήσουν το «Αγαπάω Τα Λάθος Άτομα» ,καθότι  "για χίλιους λόγους" εμπιστεύονται την διασκέδασή τους στον Νίκο Οικονομόπουλο ,αλλά και την διοργανώτρια εταιρεία...μιας και ο αρχηγός τους πρόσφατα την ανακήρυξε  θεσμό της πόλης! 
Κατά τ΄ άλλα η «Αυτοδιοικητική Παρέμβαση Σικυώνιων» θα αφήσει τους ψηφοφόρους της να διασκεδάσουν κατά συνείδηση...ενώ ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» βάσει του ψηφίσματος τάδε,κάθετος, παύλα και κάτι ψιλά (εδώ)...προειδοποίησε όλα τα σκυλιά της νύχτας ,που πουλάνε μούρη και τουπέ...ότι θα γαβγίζουν μόνα τους στην πίστα  δίχως μπουζουκτσήδες και σουξέ !
Εμείς αφού προσυπογράψουμε το ψήφισμα του κυρίου Νανόπουλου,παρότι το εξέδωσε το ΚΚΕ... κλείνουμε το μαγαζί μέχρι νεωτέρας...
...πάμε διακοπές !