Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

ΛΑΕ: Χάσαμε τη μάχη, όχι τον πόλεμο

Για μνημονιακό «Αρμαγεδών» που έρχεται από αύριο στην Ελλάδα έκανε λόγο ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα. «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας τις χιλιάδες Ελληνίδες και τους χιλιάδες Έλληνες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Που τίμησαν με την ψήφο τους την ΛΑΕ. Να ευχαριστήσω επίσης θερμά όλους εκείνους και εκείνες που πλαισίωσαν με ανιδιοτέλεια και μαχητικότητα με τα ψηφοδέλτια της ΛΑΕ», είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και συνέχισε: «Τους αξίζει τιμή και περηφάνια. Να χαιρετίσουμε επίσης θερμά και αγωνιστικά όλα τα στελέχη μας που στάθηκαν στην πρώτη γραμμή ενός τίμιου και ωραίου αγώνα. Ενός αγώνας που τον έδωσαν μέσα από μύριες δυσκολίες και χωρίς στήριξη. Αντίθετα αντιμετώπισαν επιθέσεις που πολλές φορές ήταν κάτω από τη μέση».
«Η ΛΑΕ μπορεί να έχασε μία μάχη αλλά δεν έχει χάσει τον πόλεμο. Ο αγώνας μας συνεχίζεται. Γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μας. Γιατί έχουμε αρχές και αξίες. Γιατί αναδείξαμε στόχους και πολιτικές που ανταποκρίνονται στο συμφέρον του τόπου και του ελληνικού λαού. Ξέρουμε πολύ καλά ότι από αύριο την Ελλάδα την περιμένει ένας μνημονιακός Αρμαγεδών», σημείωσε ο πρόεδρος της ΛΑΕ.
«Η ΛΑΕ δεν κάνει πίσω, δεν θα οπισθοχωρήσει δεν θα λιποτακτήσει. Θα είναι εδώ. Οι στόχοι που έχουμε θέσει είναι υψηλοί και είναι πολύ επίκαιρη για την δημοκρατία, την ανεξαρτησία και τη δικαιοσύνη. Θα ανασυγκροτηθούμε και θα περάσουμε στην αντεπίθεση», τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Ζωή Κωνσταντοπούλου που ανέφερε ότι «η βουλή που αναδεικνύεται από αυτές τις εκλογές δεν αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% των πολιτών. Αυτό είναι μία νίκη αυτών που ήθελαν να θέσουν στο περιθώριο τον λαό και την κοινωνία. Η αποχή δυστυχώς δεν έχει κοινοβουλευτική αποτύπωση. Δεν θα έχει φωνή στη Βουλή και το 6% που δεν εκπροσωπείται εκ των οποίων 3% εμπιστεύθηκε την ΛΑΕ».

«Στη ΛΑΕ νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε περήφανοι που δώσαμε μία μάχη ενάντια στις εξουσίες και υπέρ του λαού. Δώσαμε μία μάχη καθαρή και ξάστερη. Είμαστε ήσυχοι με την συνείδηση μας. Και θα είμαστε πρώτοι στους αγώνες που θα είναι σκληροί και θα δοθούν σε όλα τα πεδία. Και θα φέρουν γρηγορότερα, απ’ όσο κάποιοι νομίζουν, τον λαό στην εξουσία», τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.