Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

”Ανακαλύψτε τους αισιόδοξους” ...μια πρώτη ματιά στα ψηφοδέλτια του νομού Κορινθίας !

Ενώ τα κόμματα εξουσίας έχουν "φουλάρει" τις μηχανές τους,προκειμένου να μας πείσουν για το ποιος μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα το μνημόνιο, την επόμενη μέρα  ...εμείς σήμερα θα επιχειρήσουμε να σας μεταφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις για τα ψηφοδέλτια  που  συγκρότησαν αυτά τα κόμματα,στο νομό Κορινθίας.
”Ανακαλύψτε τους αισιόδοξους” ...θα μπορούσε  να είναι ο τίτλος του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία,μετά την αποχώρηση των Φάνη Κουρεμπέ και Θοδωρή Βασιλακόπουλου από το ψηφοδέλτιο,αλλά και του συνόλου σχεδόν των προβεβλημένων στελεχών από το κόμμα!
Κατά πως φαίνεται,οι εναπομείναντες υποψήφιοι και οι κατ΄αναγκην προσθήκες...μόνο στο "νησί των τυφλών" ευελπιστούν πλέον να ψαρέψουν  ψηφοφόρους !!
Από την άλλη πλευρά,σε ότι αφορά το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ,στην Κορινθία,οι απόψεις διίστανται...
Έγκριτοι τοπικοί εκλογολόγοι εκτιμούν ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει 3 έδρες στην Κορινθία,καθότι έχει την πολυτέλεια να διαθέτει στο ψηφοδέλτιό της τον Κώστα Κόλλια !
Ο πρώην βουλευτής,κατά πληροφορίες που αντλήσαμε από το facebook (δείτε  ΕΔΩ),είναι ο μοναδικός βουλευτής στη μεταπολιτευτική κοινοβουλευτική Ιστορία της Κορινθίας που μιλάει απευθείας με το Θεό...για το "φύλλο-πορείας"  που οδηγεί στα βουλευτικά έδρανα !
Άξιο υπογράμμισης είναι επίσης το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας παρότι δείχνει να σέβεται απόλυτα τη σειρά σταυροδοσίας του Γενάρη,δεν δίνει καμιά αίσθηση ανανέωσης στην οικολόγο υποψήφια του  ΣΥΡΙΖΑ !
Στην ίδια ανάρτηση στο facebook (ΕΔΩ) η οικολόγος υποψήφια του  ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλευόμενη ενδεχομένως την ευκολία της «υπερφυσικής» αλογίας... έπιασε το "πίτσι πίτσι"  με επώνυμα  στελέχη της Νέας Δημοκρατίας...πριν καν κάνουν κυβέρνηση συνεργασίας...για να ξεφορτωθούν αυτόν που πραγματικά "λερώνει" το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κορινθία !
Κάτι τέτοια βλέπουν  οι άλλοι "σωτήρες" του γλυκού νερού...και κατέβασαν τον “Ακάλυπτο” για αρπαχτή...και ό,τι βγει!