Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Προεκλογική συνάντηση εργασίας ή ξόβεργα με μεταξωτές κορδέλες...ήταν η επίσκεψη Δέδε στο Κιάτο;

Προεκλογική συνάντηση εργασίας ή ξόβεργα με μεταξωτές κορδέλες... θα μπορούσε να τιτλοφορηθεί το χθεσινό πέρασμα του Γιώργου Δέδε από το Δημαρχείο του Δήμου Σικυωνιων....
Η παλαιοκομματικού χαρακτήρα προεκλογική περατζάδα του Γενικού Γραμματέα  του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ήταν σαφώς ενταγμένη στη λογική του μαυρογιαλούρου...όπως την επεξεργάστηκε από κοινού με τους "γραμμιτζήδες" του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ που τον συνόδευαν !
Στα αξιοσημείωτα της επίσκεψης Δέδε είναι ότι τον Κορίνθιο πολιτικό υποδέχθηκε με ροκ εμφάνιση ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος,φορώντας συμβολικά την φανέλα  με το λογότυπο The Beatles , δηλαδή του πιο δημοφιλούς και επαναστατικού συγκροτήματος στην ιστορία της rock μουσικής !
Φυσικά δεν γνωρίζουμε αν με αυτή την  αντεργκράουντ εμφάνιση  ο Σπύρος Σταματόπουλος ήθελε να στείλει κάποιο μήνυμα αντίστασης στο νεο - μνημονιακό  κόμμα της Κουμουνδούρου...πάντως,αυτό που εμείς καταγράψαμε είναι ότι η ενδυματολογική έκφραση του δημάρχου Σικυωνίων ουδόλως πτόησε τον κ. Δέδε,που με απόλυτη σοβαροφάνεια άπλωσε την  προεκλογική του «πραµάτεια» μπροστά στις φερμένες κάμερες...του tv super !
Ο Γιώργος Δέδες υποσχέθηκε ότι "Λαού  θέλοντος" ,αν δηλαδή συμβεί κάτι και παραμείνει στην θέση του Γενικού Γραμματέα και μετά τις εκλογές...τα προεκλογικά "ΘΑ" θα υλοποιηθούν με χρήματα από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων .... 
  • ΘΑ δοθούν 5.000.000 € για την εκπόνηση οριστικής μελέτης με θέμα την προστασία της ακτογραμμής του Κορινθιακού Κόλπου από την διάβρωση. 
*Ξανά μανά οι προτάσεις χωρίς αποτέλεσμα..των  γνωστών συνεργασιών (μελετητικό γραφείο - Εργολάβοι ) ! 
  • ΘΑ δοθούν 2.600.000 € για τον υπό κατασκευή οδικό άξονα Νεμέα - Κιάτο 
* Να υπογραμμίσουμε ότι ο δρόμος Νεμέα - Κιάτο είναι ενταγμένο έργο από το 2011 στο Π.Ε.Π. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ με προυπολογισμό:2,864,551 €
  • ΘΑ "διατεθούν" προς τους Δήμους 900.000 € ώστε να επισκευαστούν (από τους ίδιους εργολάβους που έχουν προκαλέσει τις φθορές) τα τμήματα της ΠΕΟ που έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές από τη διέλευση βαρέων οχημάτων της ΤΡΕΝΟΣΕ και της Ολυμπίας Οδού!
* Παρά την συμβατική υποχρέωση των ως άνω αναδόχων εταιρειών να αποκαταστήσουν τις ζημιές !
  • ΘΑ δοθούν 770.000 € προίκα στον ιδιώτη επενδυτή που προβλέπεται να εκμεταλλευτεί εμπορικά το τουριστικό καταφύγιο που επιχειρείτε να κατασκευαστεί στο Κιάτο!
Να θυμίσουμε ότι με πολιτική πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής,που επιδεικτικά απαξίωσε την σχέση που δικαιωματικά έχουν οι πολίτες του Κιάτου με το παράλιο μέτωπο και το λιμάνι,έχει ήδη δρομολογηθεί η αλλαγή χρήσης του Αλιευτικού καταφυγίου και του ήπιας μορφής Λιμένα της πόλης. 

Με αυτές τις γυαλιστερές και ύπουλες παγίδες ο κ. Δέδες πιστεύει πως θα ξεγελάσει τους Σικυώνιους πολίτες! 
Τι να κάνουμε όμως... εδώ έστησαν εκλογές fast track, για να πιάσουν το λαό στον ύπνο...οι "μπούρδες" του Δέδε μας μάραναν !
Μήπως περιμέναμε από τον κ. Δέδε να μας πει ότι όλα είναι φλου...καθότι οι διαδικασίες έγκρισης και χρηματοδότησης του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2015 καθώς και του προγραμματισμού των δαπανών του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2016 - 2018 θα ακολουθούν την τροχιά των εφαρμοστικών νόμων των μνημονίων,όπως κάθε φορά αυτοί θα ψηφίζονται και από τους νέους βουλευτές του Σύριζα;
Συμπερασματικά,πολύ καλώς έκανε ο Κορίνθιος πολιτικός Γιώργος Δέδες και έγινε ξόβεργα με μεταξωτές κορδέλες...αφού ο καθένας έχει δικαίωμα στο όνειρο !
Καλώς τον υποδέχθηκε - όπως τον υποδέχθηκε - και ο δήμαρχος Σικυωνίων,Σπύρος Σταματόπουλος,αφού ως θαυμαστής του συγκροτήματος των Beatles (γνωστό & ως "Σκαθάρια" στην Ελλάδα) γνωρίζει και την παροιμία που λέει ότι "το σιγανό σκαθάρι τρώει τους σπόρους..."