Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Εξυπηρέτηση; άγνοια; ή απλά άλλο ένα μικρό σκανδαλάκι...υπέρ Δημοτικής Συμβούλου του Δήμου Σικυωνίων !

Εξυπηρέτηση; άγνοια; ή απλά άλλο ένα μικρό σκανδαλάκι (;) μπορεί να χαρακτηριστεί η παράτυπη έως και παράνομη μίσθωση δημοτικού ακινήτου,που εν πολλοίς δείχνει  και την κοπτοραπτική αντίληψη του δημάρχου, που για τους δικούς του - ανταποδοτικούς - λόγους "κόπηκε"  να εξυπηρετήσει τα ιδιωτικά συμφέροντα  φερέλπιδας κορασίδας ( με σεβαστή "προίκα" σταυρών), προκειμένου να την συμπεριλάβει ως υποψήφια στον συνδυασμό του !
Σαν απλός δημότης και τίποτε περισσότερο αναρωτιέμαι : 
  • Μήπως τελικά  η εποχή των «βολεμένων» καλά κρατεί στο Δήμο Σικυωνίων και εν μέσω οικονομικής κρίσης;
  • Μήπως αυτός ο Δήμος πρέπει να πάψει  επιτέλους να είναι  «τσιφλίκι» του καθενός που αρέσκεται να μανιπουλάρει τους πολίτες όπως του αρέσει ; 
  • Μήπως αυτός ο Δήμος πρέπει να πάψει  επιτέλους να είναι  «παιδική χαρά» για φερέλπιδες νέους, επειδή στο δήμαρχο αρέσουν τα χουσμέτια ;
Εξυπηρέτηση; άγνοια; ή απλά άλλο ένα μικρό σκανδαλάκι... ήταν  η εκ νέου μίσθωση ή αν προτιμάτε η  "κληρονομικώ δικαίω"  μεταβίβαση μισθωτικής σχέσης, του δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται επί της οδού Κοββατζή 8, στην Δημοτική Σύμβουλο Ιωάννα Κελλάρη !
Και όλα αυτά ένα μήνα πριν τις Δημοτικές εκλογές της 18ης Μάη 2014 !
...τότε δηλαδή που όλοι διαγκωνίζοντο ποιος θα πρωτοκτυπήσει τα  κατεστημένα ιδιωτικά  συμφέροντα που λυμαίνονται τον τόπο!!
Και τότε,όπως και τώρα...σε ρόλο guest star  ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος!
Χωρίς να έχουμε τίποτα προσωπικό με τον δήμαρχο Σικυωνίων, ούτε φυσικά με την οικογένεια  Κελλάρη,που έκανε τη δουλεία της όπως την αντιλαμβάνεται...αιτήματα όπως το από 04.04.2014 του κ. Παν. Κελλάρη με θέμα: 'Μεταβίβαση μισθωτικής σχέσης',είναι νόμιμα ή παράνομα, όταν πρόκειται  για δημοτικά ακίνητα ; 
Σύμφωνα με το άρθρο 11 του προεδρικού διατάγματος 34/95 οι μισθωτές των δημοτικών κτηρίων μόνη δυνατότητα «αποχωρήσεως» από την μίσθωση έχουν α)την μεταβίβαση της μισθωτικής σχέσεως λόγω βαρείας νόσου (άρθρο 12 πδ/τος 34/95) β)την παραχώρηση της χρήσεως του δημοτικού ακινήτου σε εταιρεία ΕΠΕ στην οποία νέο πρόσωπο θα έχει ποσοστό όχι ανώτερο του 65%, διατηρούμενης της ευθύνης του αρχικού μισθωτή για την καταβολή του μισθώματος (άρθρο 11 π.δ/τος 34/95)".
Συνέτρεχαν  οι παραπάνω προϋποθέσεις στην περίπτωση του κ. Παν. Κελλάρη ;Δείτε το Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το Πρακτικό της 8/14-04-2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και σακουλευτείτε το 'σκληρό παζάρι" που ενδεχομένως να παίχτηκε  σε κάποιο υπόγειο "κελάρι"...που εκτός από την παράνομη (;) "μεταβίβαση μισθωτικής σχέσης" μπορεί να σφράγισε και την παρουσία της νεαρής "κελάρισσας" στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου !
Ήταν ομόφωνη η απόφαση ; Παρότι το πρακτικό του Δ.Σ. μιλάει για ομόφωνη απόφαση,μια προσεκτική ματιά στη συγκεκριμένη απόφαση δείχνει ότι το αίτημα του κ. Παν. Κελλάρη δεν ψηφίστηκε : 
  1. Από κανέναν δημοτικό σύμβουλο της τότε μείζονος μειοψηφίας,που για κάποιους(;) λόγους αποχώρησαν από την συζήτηση του θέματος.
  2.  Για κάποιους(;) επίσης λόγους αποχώρησαν από την συζήτηση και δεν ψήφισαν οι σύμβουλοι της τότε πλειοψηφίας Βαγγέλης  Χουσελάς,Αντώνης Μπάτσος και Γιώργος Σταματόπουλος 
  3.  Το αίτημα του κ. Παν. Κελλάρη δεν ψηφίστηκε από τους δημοτικούς συμβούλους της τότε ελάσσονος μειοψηφίας Τάσο Χωρέμη και Κώστα Σπανό .
  4.  Το αίτημα του κ. Παν. Κελλάρη δεν ψηφίστηκε ούτε από τον Σωτήρη Παπαδημητρίου που εκπροσωπούσε τη  Λαϊκή Συσπείρωση.
Δηλαδή η κυρία Ιωάννα Κελλάρη πέτυχε την "κληρονομικώ δικαίω... μεταβίβαση μισθωτικής σχέσης" χάριν στους ψήφους της σκληρής ομάδας Σταματόπουλου και μόνο  !
Αυτό ήταν μόνο η αρχή για την νεαρή "κελάρισσα" που τώρα ,ως αιρετή,μετέρχεται την πολιτική παιδεία "τύπου Σταματοπουλου" σε νευραλγικούς τομείς όπως είναι το Λιμενικό Ταμείο,οι παραλαβές έργων,η τουριστική ανάπτυξη κ.α...βοηθώντας παράλληλα,μέσω του Δήμου, και τον βενιαμίν της οικογένειάς της στην επαγγελματική του ανέλιξη ! 
Διαβάστε (ΕΔΩ) πως ο βενιαμίν της οικογένειας, ως επιστημονικός συνεργάτης άνευ ωραρίου ,απολαμβάνει το "αγροτικό" του δίπλα στον δήμαρχο...τσεπώνοντας βεβαιως και τα ουδόλως ευκαταφρόνητα μπικικίνια του!
* Για την συγκεκριμένη πρόσληψη -πρόκληση έχει επανειλημμένα τεθεί θέμα,από συμβούλους της αντιπολίτευσης, για ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου,αλλά είπαμε :ο Δήμος Σικυωνίων δεν το χει το άθλημα της ενημέρωσης…
Βεβαίως πάντα υπάρχει  ένας "άσσος στο μανίκι" ,που αν χρειαστεί θέτει τον δήμαρχο υπεράνω πάσης υποψίας ! 
Στην περίπτωσή μας ο "άσσος στο μανίκι" του Σταματόπουλου είναι η από 11/04/2014 γνωμοδότηση της  ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου. 
Αυτή ξέρει...ο Σπύρος εδώθε παραπέρα ήτανε και βόσκαγε τα πρόβατα.... 
Εμείς από σεβασμό σε ένα νέο άνθρωπο - επιστήμονα,όπως είναι η  συμπαθέστατη ειδική συνεργάτιδα του δημάρχου, δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο για την  επιστημοσύνη της κυρίας Γεωργούλια .Εξάλλου δεν είμαστε οι πλέον ειδικοί... 
Απλά (κατά την δική μας κρίση) και αυτή η γνωμοδότηση ήταν ένα ακόμη φασόν by spyros,για λογαριασμό της οικογένειας  Κελλάρη!