Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ήτανε αυτοί του δρόμου... και αυτός ήταν του νόμου !

Ήτανε αυτοί του δρόμου και αυτός ήταν του  νόμου … εκπρόσωπος  της δικαιοσύνης  στο όνομα του καθήκοντος και της επιταγής του νόμου,αντιλαμβανόμενος  γενικά και αφηρημένα την  εθελοντική αιμοδοσία,νομιμοποιεί τη δράση των χρυσαλητών !
Είναι πρόκληση. Τη στιγμή που το φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής έχει δείξει το εγκληματικό του πρόσωπο και τη νεοναζιστική του φύση...ο εισαγγελέας πρωτοδικών Σάμου ,με μάρτυρες τον αρχιχρυσαυγίτη και την πρώην διοικήτρια του νοσοκομείου,κυνηγάει γιατρούς που σταμάτησαν την ρατσιστική αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής !
Συγκεκριμένα,αύριο  Πέμπτη 15 Οκτώβρη δικάζονται  στη Σάμο μετά από αναφορά της τέως διοικήτριας του Νοσοκομείου του νησιού, η πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σάμου, ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου, ο πρόεδρος του Ν.Τ. Σάμου της ΑΔΕΔΥ και ο τότε αντιπρόεδρος του συλλόγου ειδικευόμενων γιατρών, με την κατηγορία ότι παρεμπόδισαν την αιμοδοσία "μόνο για Έλληνες" της Χρυσής Αυγής τον Απρίλιο του 2013.
Με αφορμή την αυριανή δίκη η πρόεδρος  του Δ.Σ. του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α) Χάρις Ματσούκα μεταξύ άλλων επισημαίνει: " Ο ισχυρισμός για διοργάνωση "αιμοδοσίας μόνο για Έλληνες" από το κόμμα της Χρυσής Αυγής είναι ψευδής και αποτελεί παραπλάνηση της κοινής γνώμης, "συμβάλλει, δε, στην ανάπτυξη ρατσιστικών αντιλήψεων στον ευαίσθητο χώρο της εθελοντικής αιμοδοσίας και ευρύτερα της Υγείας"
Διαβάστε (ΕΔΩ) την παρέμβαση της κ. Χάρις Ματσούκα με θέμα :ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ