Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ρε μπας και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...στο φορέα πολιτισμού του Δήμου Σικυωνίων !

Πρώτο θέμα στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σικυωνίων είναι το αίτημα του Ν.Π.Δ.Δ. «Η ΜΗΚΩΝΗ» για πρόσθετη επιχορήγηση  για κάλυψη αναγκών μισθοδοσίας». Πράγματι μπορεί να υπάρχει ανάγκη για πρόσθετη επιχορήγηση,όμως με μια πολύ πρόχειρη "αλίευση" στο διαδικτυακό τόπο «Διαύγεια» καταγράψαμε ότι ο φορέας πολιτισμού του Δήμου Σικυωνίων έχει κατασπαταλήσει τον τελευταίο χρόνο γύρω στα  23.500  €  μόνο για  την ηχητική και φωτιστική κάλυψη των εκδηλώσεών του. 
Τα εντάλματα πληρωμής τα υπογράφει ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Η ΜΗΚΩΝΗ» Δημήτρης Ζάρκος,όλα προς την Music Solutions Limited ΕΠΕ και φυσικά πρέπει να τα γνωρίζει και ο δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος,ο οποίος εξάλλου χρησιμοποιεί την ίδια εταιρεία  για την μαγνητοφώνηση-απομαγνητοφώνηση των  πρακτικών συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Κανένας βέβαια δεν θα μπορούσε  να κατηγορήσει αβασάνιστα τον δήμαρχο Σικυωνίων  για φιλικές εξυπηρετήσεις,πολλώ δε μάλλον τον πρόεδρο της «ΜΗΚΩΝΗ», για περίεργες συναλλαγές με την καθόλα νόμιμη εταιρεία των φίλων του Μήτσου..
Κανένας επίσης δεν μπορεί να κατηγορήσει και την  Music Solutions Limited ΕΠΕ επειδή έτσι της αρέσει και χρεώνει σε ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ (σε σχέση με ότι χρεώνει άλλους) την ηχητική και φωτιστική κάλυψη των εκδηλώσεων του φίλου της !
Εμείς ασφαλώς και δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι : οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...όμως δεν μας αφήνει το «Διαύγεια»!
Το «Διαύγεια» στέλνει σήματα καπνού που λένε ότι : 
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης πλήρωσε στην εταιρεία  Music Solutions Limited ΕΠΕ  460,00 €  για ΗΧΗΤΙΚΗ & ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚ∆ΗΛΩΣΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
Δείτε  (ΕΔΩ) και τα άλλα κόλπα...που υπογράφει η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα ∆ούρου και αφορούν την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης:«Καλώς ανταµωθήκαµε φίλοι και αγαπηµένοι» που έγινε στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου τον Απρίλιο 2015.
Πόσα χρέωσε  η Music Solutions Limited ΕΠΕ τον φίλο της το Μήτσο για την γιορτή της Φασολάδας;
Δείτε και άλλες υπερδιπλάσιες χρεώσεις της Music Solutions Limited ΕΠΕ :
4.900,00 €  για ηχητική & φωτιστική κάλυψη των Σικυωνίων Εκδηλώσεων έτους 2015 
3.000,00 € για εξωτερική ηχητική κάλυψη της οδού Κλεισθένους με  22 κόρνες & 1 ενισχυτή !
2.500,00 €  για την κατ’αποκοπή ηχητική και φωτιστική κάλυψη των εκδηλώσεων με τίτλο «Διοργάνωση Εορταστικών Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων 2014» 
Και βέβαια έχουμε και το κερασάκι στην τούρτα του Μήτσου...1.000,00 € από το  ΝΠΔΔ «Η ΜΗΚΩΝΗ» στην εταιρεία Music Solutions Limited ΕΠΕ  για δημιουργία ιστοσελίδας,σε περιβάλλον word press !
Ρε μπας και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...στο φορέα πολιτισμού του Δήμου Σικυωνίων !