Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ο επικεφαλής της "Συμπολιτείας" Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και επισήμως ανακοίνωσε την ίδρυση της δικής του ΚΟΙΝΣΕΠ !!

Το Σάββατο 7 Νοέμβρη παρουσιάστηκε, στη σχεδόν άδεια αίθουσα του θεάτρου Άγγελος Σικελιανός,στο Ξυλόκαστρο,το βιβλίο της κ. Δώρας Ντούλια με τίτλο  "Κοινωνική Οικονομία και κοινωνική επιχειρηματικότητα"
Το γεγονός από μόνο του δεν θα αποτελούσε σοβαρή είδηση,αν εξαιρέσουμε την παρουσία στελεχών του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ,με πτυχίο πανεπιστημίου στο  στήσιμο και το promotion ΚΟΙΝΣΕΠ ...που επιμελώς εκμεταλλεύτηκε ο  αρχηγός της "Συμπολιτείας" Ανδρέας Ζάρρος για να ανακοινώσει και επισήμως την ίδρυση της δικής του  ΚΟΙΝΣΕΠ !!
Εμείς αναγνωρίζουμε το αδιαμφισβήτητο δικαίωμα του κ.Ζάρρου στο επιχειρείν...αλλά επιφυλασσόμαστε να του ευχηθούμε  καλή επιτυχία στις νέες μπίζνες που ετοιμάζει,αν φυσικά αυτές συνδέονται με δομές που λειτουργούν ή μπορούν να λειτουργήσουν από το Δήμο Ξυλοκάστρου. 
Βεβαίως έχουμε το δικαίωμα να αναζητούμε και τις ενδεχόμενες ερμηνείες στο δημοσιογραφικό ερώτημα : 
"Γιατί ο επικεφαλής της "Συμπολιτείας" αρκείται τελευταία σε  "εποικοδομητικού" τύπου διδακτικές προσεγγίσεις προς τον δήμαρχο  Ξυλοκάστρου και επιμένει στα αντιλαϊκής κατεύθυνσης  Τοπικά Σχέδια Διαχείρισης Αποβλήτων;"

  •  Δεν γνωρίζει ο κ.Ζάρρος ότι οι Δήμοι υπό τη δαμόκλειο σπάθη του «τέλους ταφής» ουσιαστικά εκβιάζονται να επισπεύσουν τη σύνταξη και την υποβολή στον ΕΔΣΝΑ των Τοπικών Σχεδίων Διαχείρισης Αποβλήτων;
  • Γιατί ο κ. Ζάρρος δεν λέει κουβέντα για τη συμμετοχή του δημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης στις εργασίες της «5ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης» που έγινε από 4 – 6 Νοεμβρίου στο Βερολίνο,όπως και για την παρέμβαση του προέδρου της ΚΕΔΕ υπέρ γερμανικών συμφερόντων (δείτε ΕΔΩ) που τους καλεί να επενδύσουν στη μπίζνα που λέγεται "Διαχείριση υδατικών πόρων και αποβλήτων";
  • Μήπως ο κ. Ζάρρος γνωρίζει,αλλά δεν λέει κουβέντα  για κάποια άλλη ΚΟΙΝΣΕΠ  που ευελπιστεί να παίξει το ρόλο του κομπραδόρου στα γερμανικά συμφέροντα ;
Αυτά προς το παρόν για τον  κ. Ζάρρο για να μη φύγουμε και από το θέμα μας που είναι αυτή καθαυτή η εκδήλωση της κ. Δώρας Ντούλια.
Το μοναδικό σχόλιο που έχουμε να κάνουμε για αυτή την εκδήλωση είναι ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να παρουσιάζει και να υπερασπίζεται τις απόψεις του,αρκεί να μην μεταχειρίζεται ανακριβή  στοιχεία...όπως επιχειρήθηκε στην συγκεκριμένη εκδήλωση ,ασχέτως αν επιτεύχθηκε ή όχι η παραπλάνηση του ακροατηρίου.
 Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην κ. Δώρα Ντούλια που στην προσπάθειά της να πείσει το ακροατήριο για την επιχειρηματική δυναμική των ΚΟΙΝΣΕΠ αναφέρθηκε σε μια κατά φαντασίαν ΚΟΙΝΣΕΠ που δήθεν διαχειρίζεται την "Εφημερίδα των Συντακτών" διαβεβαιώνοντας μάλιστα (αντικρούοντας ερώτησή μας) ότι γνωρίζει πως η συγκεκριμένη  ΚΟΙΝΣΕΠ  είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Κοινωνικής Οικονομίας !!
 Η αλήθεια είναι ότι η "Εφημερίδα των Συντακτών"  δεν ανήκει σε καμιά ΚΟΙΝΣΕΠ. 
Την διαχειρίζεται η εταιρεία «Ανεξάρτητα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Α.Ε.» (δείτε ΕΔΩ) που συστήθηκε με 92.000 ευρώ αρχικό κεφάλαιο και αρχικά διοικήθηκε από τον Γιάννη Χατζίρη, οικονομολόγο, ως πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, και από τα μέλη του Δ.Σ. Αριστείδη Μανωλάκο συνταξιούχο δημοσιογράφο - πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Φώτη Κρεμμύδα δικηγόρο (συμμετείχε στην έκδοση της «Αυγής») και τον εκάστοτε πρόεδρο του Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης (ΣυνΠΕ) των Εργαζομένων σε Εφημερίδες και Περιοδικά. 
Να υπογραμμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης (ΣυνΠΕ),που απέκτησε νομική υπόσταση απλά με την καταχώρηση του στο ΓΕΜΗ,συμμετέχει - μέχρι νεωτέρας...- με 51% στην εταιρεία «Ανεξάρτητα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Α.Ε.» καθότι τα μέλη του όχι μόνο συνεισέφεραν από 1.000 ευρώ έκαστος σε μετρητά (δηλαδή σχεδόν κάλυψαν το αρχικό κεφάλαιο) αλλά προσέφεραν και εργασία τριών μηνών χωρίς αμοιβή ,στην αρχική  έκδοση της «Εφημερίδα των Συντακτών»...