Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Πριν τα γιομίσει με ντουμάνι τα Αθίκια κι όλα τα χωριά ...πλακώσανε οι πολισμάνοι και του φορέσανε χαλκά !

Στον ανακριτή παραπέμφθηκε από τον Εισαγγελέα Κορίνθου και θα παρουσιαστεί αύριο,περίπου στις 12.00 το μεσημέρι,ο γνωστός Κορίνθιος επιχειρηματίας που συνελήφθη την παραμονή των Χριστουγέννων, στο Σολωμό Κορινθίας,και κατηγορείται για παράνομη κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης, ηρωίνης και χασίς.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές... οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορία που είχαν, το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων εντόπισαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος επιχειρηματίας επί της εθνικής οδού στο ρεύμα από Αρχαία Κόρινθο προς Σολωμό και επιχείρησαν να του κάνουν έλεγχο.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ο 43χρονος  αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα και πέταξε έξω από το αυτοκίνητο ποσότητα κοκαΐνης, σε τρεις συσκευασίες, συνολικού βάρους 21,5 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.Ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση της ασφάλειας Κορίνθου, όπου εντόπισαν το αυτοκίνητο και αφού το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 43χρονο,βρήκαν στην κατοχή του μόνο το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο !
Στη συνέχεια σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο βρέθηκαν, σε κρύπτη που είχε κατασκευαστεί και κατασχέθηκαν, δύο συσκευασίες, που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 988,18 γραμμαρίων. Ποσότητα 87,3 γραμμαρίων ηρωίνης, ένα κιλό και 680,07 γραμμαρίων χασίς,χρηματικό ποσό των 3.200 ευρώ, μια συσκευή εκτόξευσης σπρέι πιπεριού και δύο ζυγαριές ακριβείας.
Επιπλέον σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 43χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητα χασίς, συνολικού βάρους 18,4 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας και εννέα κινητά τηλέφωνα, ενώ κατασχέθηκε και τοπ αυτοκίνητο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ