Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Διόρισε το σόι του ΣΥΡΙΖΑ...γιατί αντιλαμβάνεται το ρουσφέτι ως επαναστατική πράξη!

Μετά την αποκάλυψη την προηγούμενη εβδομάδα του διορισμού και της συζύγου του ξαδέρφου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Δημόσιο, τώρα έρχεται η είδηση του διορισμού των μελών της οικογένειας του νέου γραμματέα Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Ιάσονα Σχινά -Παπαδόπουλου.
Μόλις μία εβδομάδα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στη θέση του γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ο αδερφός του Ορέστης διορίστηκε στο γραφείο του Πρωθυπουργού, η μητέρα του στο γραφείο του υπουργού Υγείας και η μόλις 25χρονών φίλη του (4 μήνες από την απόκτηση του πτυχίου της) σε γραφείο υπουργού !
Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας του εργάζεται στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο».
Τους διορισμούς της μητέρας του αδερφού και της φίλης του νέου γραμματέα Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ τους έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, με τον Ιάσονα Σχινά -Παπαδόπουλο να απαντάει : «Τους Ρουφιάνους δεν τους φοβηθήκαμε ποτέ. Κατάλαβες Πρώτο Φλέμα;» 
Θα μου πείτε ότι όλος ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται σε ρουσφέτια, όχι μόνο στα πολιτικά γραφεία αλλά στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Εδώ,όμως στην περίπτωση του γραμματέα νεολαίας υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά...ή βλαμμένο είναι το παιδί ή  κάτι άλλο πιο σοβαρό συμβαίνει και αντιλαμβάνεται το ρουσφέτι ως επαναστατική πράξη! 
Διαβάστε ΕΔΩ την απάντηση του γραμματέα νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ για τους διορισμούς των συγγενών του...
 Ευτυχώς που δεν έχουμε κυβέρνηση του βουνού ΣΥΡΙΖΑ....γιατί εκεί ο γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ θα ειχε καταφερει σιγουρα να έχει κληρονομήσει την θέση του δικαστή... 
           Σεβαστάκης : Να μην ευτελίζεται ο τίτλος του αριστερού
Ο καθηγητής της Παντείου Νικόλας Σεβαστάκης σχολιάζοντας την απάντηση του γραμματέα νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε το ήθος που πρέπει να διέπει έναν αριστερό: «Επιδεικνύοντας συγχρόνως λεπτομερώς στιγμές ενός αριστερού οικογενειακού ιστορικού- αυτό δηλαδή που εγώ έμαθα από τον πατέρα μου της Μακρονήσου, της Γυάρου και της Λέρου ότι ΔΕΝ πρέπει να επιδεικνύεται ασεβώς, δεν πρέπει να ευτελίζεται, πόσο μάλλον να προσκομίζεται σε κάθε δυσκολία ως τίτλος (ηθικός, πολιτικός ή ''επαγγελματικός'')».