Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Απίστευτη επίθεση του μητροπολίτη Κορίνθου στον Τσίπρα

Δριμεία επίθεση προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα για το σύμφωνο συμβίωσης και τη συγγνώμη που εξέφρασε από το βήμα της Βουλής για την καθυστέρηση, όπως είπε, της κίνησης αυτής εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Κορινθίας κ. Διονύσιος.
Αφού μίλησε για «πικρό παράπονο» όσον αφορά τη θέση αυτή του πρωθυπουργού έφτασε στο σημείο στο πρωτοχρονιάτικο κήρυγμά του να του «ευχηθεί» να τον αξιώσει ο Θεός να παραστεί στα συμβόλαια των παιδιών του. 
«Αν του έδινα ως ευχή να σε αξιώσει ο Θεός να παραστείς και στα συμβόλαια των παιδιών σου τι θα μου έλεγε; Με ειρωνεύεσαι; Με κατηγορείς; Του λεω οτι θα πρέπει να σεβόμαστε ορισμένα πράγματα στη ζωή μας. Δεν είναι καλά παραδείγματα αυτά, εκτραχύνουν τον άνθρωπο και τον κάνουν κτηνώδη, δεν μας χρειάζονται τέτοιοι άνθρωποι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Διονύσιος. 
Ο μητροπολίτης Κορίνθου κατηγόρησε, επίσης, την κυβέρνηση ότι με το σύμφωνο συμβίωσης «είπατε να ξεπεράσετε άλλα προβλήματα ρίχνοντας αυτά τα προβλήματα στο λαό».
«Να μην λυπούν ούτε το Χριστό, ούτε το ιερατείο, ούτε το λαό απογοητεύοντας με τέτοια μέτρα» κατέληξε ο κ. Διονύσιος υποστηρίζοντας ότι «αρνούμενοι την εκκλησία αρνούνται τις ρίζες του λαού που κλήθηκαν να διακονίσουν».