Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Πρότυπο αντίστασης οι επαγγελματίες του Κιάτου με μπροστάρη τον Εμπορικό Σύλλογο...

Απίστευτα μαζική ήταν η συμμετοχή των επαγγελματιών και εμπόρων του Κιάτου στην  απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης 4 του Φλεβάρη, για το ασφαλιστικό. Με μπροστάρη τον Εμπορικό Σύλλογο για πρώτη φορά η αγορά του Κιάτου νέκρωσε στην κυριολεξία... όλοι οι επαγγελματίες μια γροθιά !
 Ούτε ένα εμπορικό,ούτε ένα mini market, ούτε μια καφετέρια-εστιατόριο, ούτε μια Τράπεζα δεν λειτούργησαν...Οι έμποροι,οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι του Κιάτου, ενώθηκαν με τους συναδέλφους τους από όλη την Κορινθία στο πρωτοφανές και μεγαλειώδες συλλαλητήριο που έγινε στην Κόρινθο. Επέδωσαν το ΨΗΦΙΣΜΑ που είχε ψηφίσει η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στον ΟΑΕΕ και συντάχθηκαν με τους ηρωικούς αγρότες της Κορινθίας που για τόσες μέρες δίνουν τη μάχη τους στα διόδια του Ισθμού,ενώ από χθες ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου συμμετέχει στην νεοσυγκροτηθείσα Διακλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ισθμού,με σκοπό την συνεργασία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Κοινωνίας από την οικονομική κρίση.
Επίσης η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε (δείτε ΕΔΩ) συγχαίρει όλους τους μικρέμπορους της πόλης για την αγωνιστικότητα που επέδειξαν,ενώ παράλληλα βγάζει "κόκκινη κάρτα" στις αντιλαϊκές συμπεριφορές της εργοδοσίας των super market της περιοχής,καλώντας το καταναλωτικό κοινό να μποϋκοτάρει τα συγκεκριμένα super market  που αγνόησαν το παλλαϊκό κάλεσμα για αντίσταση κατά του προσχεδίου του ασφαλιστικού και να τιμήσει με την προτίμησή του όλες εκείνες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που συντάχθηκαν στον κοινό αγώνα.