Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

«Λευκή Νύχτα» στην Αγορά του Κιάτου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                            
Θέμα: «Λευκή Νύχτα» στην Αγορά του Κιάτου,
Σάββατο 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016.


Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου με δύο επιτυχίες στα χέρια του συνεχίζει και φέτος για την τρίτη και καλύτερη “ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ” το Σάββατο 30 Ιουλίου 2016.
Με την δύση του ήλιου σας προσκαλεί όλους σε μια βραδιά όλο φως, πολύ διασκέδαση και χαρούμενα λαμπερά πρόσωπα να σας καλωσορίσουν στην Πόλη μας.
Μία νύχτα πλούσια από κάθε είδος πολιτιστικών και αθλητικών δρώμενων. Οι πολιτιστικοί, οι αθλητικοί σύλλογοι και τα γυμναστήρια του Δήμου, υπόσχονται να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο, προσφέροντας άφθονο θέαμα στους επισκέπτες της αγοράς.
Πολλές και πρωτότυπες μουσικές σκηνές θα στηθούν σε όλο το εύρος της αγοράς. Κεράσματα περιμένουν μικρούς και μεγάλους παντού.
Και βέβαια την τιμητική τους έχουν τα καταστήματα, που σε μια και μόνο ξεχωριστή “ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ” προσφέρουν τα προϊόντα τους σε τιμές που κανείς δεν αντιστέκεται. Για όλη τη νύχτα. Μία νύχτα που τελειώνει με διασκέδαση στα καταστήματα εστίασης και στα μπαράκια της πόλης.
Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 30 Ιουλίου 2016 σε μια καλοκαιρινή “ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ” και μια αξέχαστη βραδιά που θα συνδυάζει τέλεια την διασκέδαση με τις έξυπνες αγορές.        


Εκ του Συλλόγου