Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΑΤΟΥ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΑΤΟΥ                                 
«Ο ΕΡΜΗΣ»
ΝΙΚΗΤΑΡΑ 19
     Τ.Κ.20200
     ΚΙΑΤΟ                                   
27420-26795


           
                                                                                  ΚΙΑΤΟ, 5/8/2017
                                                                                     Αρ. Πρωτ.:  2486       
    
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ


Στο γραφείο του Εισαγγελέα Κορίνθου βρέθηκε την Πέμπτη 4-8-17 το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου, συνοδευόμενο από το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Κορινθίας και πλήθος εμπόρων από το Κιάτο.
Μετά την αποκάλυψη του εμπαιγμού που υπέστη η κοινωνία της πόλης από τους διοργανωτές και τους αρμόδιους με τη λειτουργία του παζαριού, που έλαβε χώρα στο λιμάνι του Κιάτου, η παρέμβαση του Εισαγγελέα κρίθηκε απαραίτητη.
Το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου κατέθεσε αναφορά, αποκαλύπτοντας όλη τη σκευωρία που στήθηκε, και βαφτίστηκε πολιτιστικό γεγονός, το στήσιμο ενός αναχρονιστικού παζαριού μέσα στο κέντρο της πόλης. Μιας «αρπαχτής» από επιτήδειους με την ανοχή και τη συγκάλυψη των αρμοδίων, οι οποίοι εν γνώσει τους ενώ είχαν πάρει απόφαση για 2 ημέρες, επέτρεψαν να γίνει το παζάρι 6 ολόκληρες ημέρες. Ήταν δε τέτοια η παραπληροφόρηση, που επανειλημμένα ισχυρίστηκαν ότι το γεγονός αυτό γίνεται με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου, τη στιγμή κατά την οποία η Διοίκηση του Συλλόγου έχει πάρει απόφαση και έχει εγκαίρως τοποθετηθεί κατά οποιουδήποτε παζαριού και βέβαια και αυτού, μέσα στην πόλη του Κιάτου.

Εκ του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου