Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Βρηκε ο γαιδαρος βρακι να φορεσει στο Δαφνι(=τρελοκομειο)!!!

Η παρέμβαση των τριών υπουργών και δελφίνων Άννας Διαμαντοπούλου, Ανδρέα Λοβέρδου και Γιάννη Ραγκούση με το κοινό άρθρο στις ιστοσελίδες τους, μόνο τυχαία δεν είναι.Το άρθρο των τριών υπουργών της κυβέρνησης συνιστά αντιδραστική παρέμβαση στις εξελίξεις.Γίνεται σε μια στιγμή που η κοινωνία «βράζει» και έχει πολλαπλή στόχευση. Αντανακλά την ανάγκη της να ξεμπερδεύει με τις κατακτήσεις των περασμένων δεκαετιών και ταυτόχρονα να απαλλαγεί από στοιχειώδη κοινωνικά δικαιώματα.Στημένη από Γιώργο η «πλάτη» των τριών! Τόσο το συγκεκριμένο άρθρο, όσο και άλλα παρόμοια που δημοσιεύτηκαν σχεδόν ταυτόχρονα από στελέχη της κυβέρνησης και προπαγανδιστές του "Πρυτανείου"της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, φανερώνουν από τη μια την ανησυχία τους για τις διεργασίες αφύπνισης του λαου και από την άλλη την ανάγκη τους να αναμορφώσουν σε πιο αντιδραστική κατεύθυνση το πολιτικό σύστημα, για να θωρακιστεί η εξουσία των μονοπωλίων στη διάρκεια της κρίσης και μετά από αυτή. Μπροστάριδες στην προπαγάνδα τυχοδιώκτες και λαμόγια που έγιναν τρόφιμοι του Πρυτανείου!! Οι εργατικοί αγώνες βαφτίζονται «συντεχνίες» και κάθε αντίδραση και αντίσταση «ανομία»!! Καλλιεργούν σκόπιμα τον κοινωνικό αυτοματισμό, ανακαλύπτοντας «σιωπηλές πλειοψηφίες», οι οποίες στηρίζουν δήθεν τα μέτρα!!! Προσπαθούν να στρώσουν το χαλί της καταστολής, ξέροντας καλά πως οι λαϊκές αντιδράσεις μπορούν να γίνουν επικίνδυνες για την εξουσία.Ασκώντας μια μορφή «τρομοκρατίας» για τη δυσκολία της συγκυρίας και το διακύβευμα της ψηφοφορίας, που δεν είναι άλλο από την εκταμίευση της έκτης δόσης, οι τρεις υπουργοί θέτουν τα μέλη της Κ.Ο. προ των ευθυνών τους.......... Βρηκε ο γαιδαρος βρακι να φορεσει στο Δαφνι(=τρελοκομειο)!!!!

Τους λένε δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς «ή ψηφίζετε ή αφήνετε τη χώρα στο έλεός της χωρίς χρήματα».

Ταυτόχρονα, εκπέμπουν σήμα κινδύνου προς την κοινωνία και τους συνδικαλιστές εν όψει των απεργιακών κινητοποιήσεων που θα παραλύσουν τη χώρα ............

Το «εκ προ μελέτης έγκλημα» επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι την κίνηση έσπευσε να επικροτήσει ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος χαρακτήρισε την πρωτοβουλία «πολύ θετική», κάνοντας λόγο για «καλό οιωνό» για την κρίσιμη εβδομάδα που διανύουμε......Συγκεκριμένα, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι:

 «Είναι πολύ θετική η πρωτοβουλία των τριών υπουργών να απευθυνθούν στην κοινή γνώμη με μια ανάλυση του τρόπου με τον οποίο έχει διαμορφωθεί η σημερινή ελληνική κοινωνία, με κύρια ευθύνη του πολιτικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένου βεβαίως και του ίδιου του ΠΑΣΟΚ. Πίσω από κάθε μεγάλη πολιτική πρωτοβουλία και κυρίως πίσω από τη δύσκολη διαχείριση μιας τεράστιας κρίσης που θέτει σε κίνδυνο τη χώρα, πρέπει πάντα να βρίσκεται: πρώτον, ένα θεωρητικό σχήμα και δεύτερον, μια ισχυρή πολιτική βούληση σχηματισμένη από ανθρώπους έτοιμους να αγωνιστούν στην πρώτη γραμμή. Υπό την έννοια αυτή, το κείμενο των τριών συναδέλφων μου, με τους οποίους ανήκουμε στην ίδια γενιά, έχουμε κοινές προσλαμβάνουσες παραστάσεις και δίνουμε έναν κοινό συλλογικό αγώνα είναι ένας πολύ καλός οιωνός για την κρίσιμη εβδομάδα που αρχίζει, κατά τη διάρκεια της οποίας κρίνονται πολλά, ίσως όλα»....Είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα...... υπ ατμον και προς εξαφάνιση!!Προφανώς τον μηχανισμό της «αθλιότητας και της εξαγοράς» τον πλαισίωσαν ,τυχοδιώκτες και λαμόγια που έγιναν τρόφιμοι του Πρυτανείου, μέλη της νομενκλατούρας που μετέτρεψαν σε εύκολο πλούτο τη στενή επαφή τους με την εξουσία.«Όλοι μαζί», οι εκούσιοι ή ακούσιοι συνένοχοι των κομμάτων εξουσίας συγκρότησαν ένα ιδιόμορφο κοινωνικό μπλοκ εξουσίας που καθόρισε την τύχη όλης της κοινωνίας την τελευταία εικοσαετία. Αλλά, δεν περιλαμβάνονται σ’ αυτούς τα εκατομμύρια μισθωτών που υφίστανται τις συνέπειες της «σωτηρίας». Δεν περιλαμβάνονται οι 600.000 άνεργοι, οι συνταξιούχοι των 350-600 ευρώ, οι κατεστραμμένοι από τις κοινοτικές πολιτικές μικροί αγρότες, τα 3 εκατομμύρια παιδιών, εφήβων και νέων που προπαρασκευάζονται για ένα μέλλον χωρίς σταθερές. Δεν περιλαμβάνονται τα εκατομμύρια πολιτών που δεν έκλεψαν, δεν έγλειψαν, δεν λούφαραν φορολογικά, δεν εξαπάτησαν τις κρατικές αρχές, δεν λάδωσαν δημόσιους λειτουργούς για να κάνουν τη δουλειά τους ή το έκαναν για λόγους έσχατης ανάγκης. Στο «όλοι μαζί» δεν περιλαμβάνονται όσοι δεν ψήφισαν τα κόμματα εξουσίας, αλλά ούτε και τα εκατομμύρια που τα ψήφιζαν εξαπατημένα από τις προεκλογικές τους επαγγελίες.Οι «όλοι μαζί» είναι συγκεκριμένοι, μετρήσιμοι, ενδεχομένως και με ονοματεπώνυμα σε κομματικούς καταλόγους, λίστες εφορίας και αρχεία με αποδέκτες κρατικού χρήματος. Ως εκ τούτου, στο εξής καθείς να μιλά για λογαριασμό του, για λογαριασμό των φίλων και των συμμάχων του. Ποτέ πια δεν θα είμαστε «όλοι μαζί». Ίσα ίσα, θα είμαστε τρομακτικά, αβυσσαλέα χώρια.