Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Εκλογές τώρα ζητούν ΚΚΕ και ΣΥΝ

Προσφυγή στις κάλπες ζητά το Κομμουνιστικό Κόμμα, λέγοντας πως η συγκυβέρνηση μαζί με την τρόικα ετοιμάζουν νέα έφοδο στο εργασιακό, τους μισθούς, το ασφαλιστικό και τις συντάξεις. Εκλογές άμεσα ζητά και ο Συνασπισμός, τονίζοντας πως η κυβέρνηση Παπαδήμου αναζητά τρόπους για να παρατείνει τη θητεία της στοχεύοντας σε νέα, σκληρότερα μέτρα.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ αναφέρεται πως «η εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, πρέπει τώρα να απορρίψουν του εκβιασμούς και τα ιδεολογήματά τους».

Και επαναλαμβάνεται το αίτημα για εκλογές άμεσα προκειμένου να δοθεί «ισχυρό πλήγμα στα κόμματα της πλουτοκρατίας και του ευρωμονόδρομου».

Κάλπες ζητά και ο Συνασπισμός, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση Παπαδήμου βρίσκεται σε καθοδική τροχιά μαζί και οι πολιτικές δυνάμεις που τη στηρίζουν, και αναζητά τρόπους για να παρατείνει τη θητεία της στοχεύοντας σε νέα σκληρότερα μέτρα, σε περικοπές μισθών και συντάξεων.

«Καθώς η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας ζητά να αλλάξει πορεία ο τόπος και να έχει το λόγο για αυτά τα οποία αφορούν τη ζωή της , η άμεση προσφυγή στις κάλπες είναι επιβεβλημένη» αναφέρει ο ΣΥΝ.