Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Κρεβάτι«ΤΟ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟΝ»:Φέρτε ούζο του Τυρνάβου, να καθίσω και να πιω...Κι όλη η Ελλαδα ας τα μάθει,τούτα νέα που θα πω...

Της Λαρίσης το διακομματικό «κρεβάτι»,άναψε φωτιές και οι πληροφορίες που το συνοδεύουν σοκάρουν!
 Αναστάτωση έχει προκαλέσει μια ροζ φωτογραφία που κυκλοφορεί στη Λάρισα με πρωταγωνιστές δύο πολιτικά πρόσωπα της πόλης. Έναν άνδρα, με θητεία αιρετού και μία γυναίκα πολιτευτή, μεγάλου κόμματος, η οποία ήταν μάλιστα υποψήφια στις εκλογές της 6ης Μαΐου στο νομό Λάρισας.
  Η τοπική εφημερίδα «kosmoslarissa.gr» αναφέρει χαρακτηριστικά «Θα μπορούσε να είναι απλώς μια γαργαλιστική ροζ ιστορία αλλά η φωτογραφία και οι πληροφορίες που τη συνοδεύουν σοκάρουν. Η εικόνα προδίδει το.....
εσωτερικό ενός δωματίου με διάκοσμο ξενοδοχείου και πρωταγωνιστές δύο άτομα ή καλύτερα… ενάμιση».

Το στιγμιότυπο έχει τραβηχθεί από κινητό τηλέφωνο και χρέη φωτογράφου εκτελούσε μια γυμνή γυναίκα η οποία είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και αποκαλύπτει τα κάλλη της από τη μέση και κάτω. Σε πρώτο πλάνο φαίνονται τα γυμνά πόδια της, ενώ όρθιος κάτω από το κρεβάτι, διακρίνεται ένας άνδρας, ελαφρώς προφίλ, ο οποίος κουμπώνει το πουκάμισό του.

Από τη φωτογραφία αυτό που προκύπτει είναι πως μόλις είχε ολοκληρωθεί η συνεύρεση των δύο ατόμων και ο άνδρας φαίνεται να είναι βιαστικός καθώς ήδη ντυθεί.

 Όμως εκτός από τη ροζ πλευρά της εικόνας, το θέμα παίρνει πολιτική και κομματική διάσταση, αφού από τη μία πλευρά ο άνδρας είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία, με θητεία αιρετού, και άκρες στο κόμμα του, ενώ η γυναίκα ήταν υποψήφια βουλευτής στις εκλογές της 6ης Μαΐου.