Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Μετωπική σύγκρουση Β.Μαρινάκη-Γ.Αλαφούζου με ... αστυνομία στον ΣΚΑΪ!

Η μετωπική σύγκρουση των δύο συνεταίρων συνεχίζεται: Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά τριών υπευθύνων του ΣΚΑϊ κατέθεσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μέτοχος του ΣΚΑΪ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αφορμή αποτέλεσε σχόλιο που σχετιζόταν με τον ίδιο με αφορμή την αποφυλάκιση του Αχιλλέα Μπέου, το οποίο αναρτήθηκε στο skai.gr και το οποίο χαρακτηρίζεται από την ΠΑΕ ως κατάπτυστο που βρίθει ανακριβειών κατά του κ. Μαρινάκη. Φυσικά πρόκειται για πρελούδιο των όσων θα ακολουθήσουν στο ερχόμενο πρωτάθλημα από την στιγμή που ο Γ.Αλαφούζος αποκτήσει τον Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικά στο σχόλιο, το οποίο παρέμεινε αναρτημένο στην ιστοσελίδα του σταθμού αναφερόταν το εξής: "Όλη η Ελλάδα περιμένει να δει τον οργανωτή της απάτης Μαρινάκη στη φυλακή. Μέχρι πότε οι εγκέφαλοι του εγκλήματος θα είναι έξω; Αρκετά! Επιτέλους οι ένοχοι στη φυλακή! Διαφορετικά, να αναβληθούν οριστικά τα πρωταθλήματα"...

Σχετικά, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία κατά των Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστου Παναγόπουλου και Μπάμπη Παπαδημητρίου και στον σταθμό, μάλιστα, μετέβησαν και περιπολικά προς αναζήτηση των τριών υπευθύνων του σταθμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί μπήκαν στον τηλεοπτικό σταθμό, έψαξαν στον 5ο και στον 6ο όροφο τους τρεις υπευθύνους αλλά δεν τους εντόπισαν.

Ο κ. Γιάννης Σπανολιός, στέλεχος του ΣΚΑΪ, τους είπε ότι δεν βρίσκονται εκεί και η αναζήτηση συνεχίζεται και θα συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή το βράδυ που λήγει το Αυτόφωρο...                                                                         πηγή:defencenet.gr