Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Τα χρυσαλήτικα "τάγματα εφόδου" και η "Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών"

Χωρίς τέλος είναι πλέον τα... δημόσια χτυπήματα των τραμπούκων  της Χρυσής Αυγής εναντίον αλλοδαπών. 
Μετά από τις επιθέσεις στα πανηγύρια της Ραφήνας και της Αιτωλοακαρνανίας, ακόμα μία έφοδος έγινε γνωστή, στη Μεσσηνία αυτή τη φορά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν την περασμένη Τετάρτη σε μετανάστες που βρίσκονται στα φανάρια της Καλαμάτας και καθάριζαν παρμπρίζ αυτοκινήτων.
Αφού τα ανθρωπόσκυλα του Μιχαλολιάκου επιτέθηκαν στους αλλοδαπούς και τους ξυλοκόπησαν άγρια στη συνέχεια  εξέδωσαν και ανακοίνωση.

«Τα φανάρια της Καλαμάτας είναι πλέον ελεύθερα από τους λαθρομετανάστες που ενοχλούσαν τους περαστικούς, με την επιμονή τους να καθαρίσουν τα τζάμια εκβιαστικά τις περισσότερες φορές, βρίζοντας αυτούς που δεν τους έλεγαν ναι (κυρίως γυναίκες). Δύο ημέρες εκκαθαρίσεων μας ήταν αρκετές για να μπει ένα τέλος σε αυτή την κωμωδία με τις αρχές άπραγες και πολλές φορές θεατές της ταλαιπωρίας των καλαματιανών οδηγών».

Από την πλευρά του,ως συνήθως,ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας απάντησε ότι δεν έχει γίνει καμία σχετική καταγγελία για επίθεση σε μετανάστες.

Το να προσπαθήσει κάποιος,με λογική,να προσεγγίσει τα κτήνη και τον τρόπο σκέψης τους...Είναι ατελέσφορο,ως διαδικασία...

Μάλλον πρέπει να υπενθυμίσουμε σ' αυτά τα ''παλλικάρια'', την "Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών" ΕΔΩ...
Γιατί με δεδομένο ότι δεν έχουν κουκούτσι μυαλό,είναι βέβαιο ότι δεν έχουν και ιστορική μνήμη ή δεν γνωρίζουν καθόλου ιστορία...