Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Η παρουσίαση της φανέλας και της ομάδας της Κορίνθου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της Αθλούπολης, η παρουσίαση της ομάδας της Κορίνθου, της νέας φανέλας, αλλά και γενικότερα όλου του επιτελείου του συλλόγου.


Ο κόσμος έδωσε το παρόν, για να δει από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, να φωτογραφηθεί μαζί τους, αλλά και να ακούσει τους ανθρώπους της «Μπάρτσα», να μιλούν για το όραμά τους.

Ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μπεθάνης, εξήγησε τους λόγους που ο ίδιος και η οικογένειά του, αποφάσισαν να ασχοληθούν με την Κόρινθο, αλλά και για το ρίσκο να αποτελείται η ομάδα κατά κύριο λόγο από νεαρούς παίκτες. Μάλιστα το σλόγκαν οι «μπέμπηδες του Ισθμού», ακούστηκε για ακόμα μια φορά. Φυσικά ανέλυσε και τους λόγους που υπάρχει πλέον η συνεργασία με την Αθλούπολη.

Ο τεχνικός διευθυντής, Αποστόλης Λιβανός, αναφέρθηκε στον τρόπο επιλογής των παικτών, ενώ σχολίασε μάλιστα και το γεγονός, ότι ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι 19,6 χρονών.

Ο Γιάννης Καντάς, εξήγησε τον τρόπο που πρέπει να δουλεύει ένας προπονητής και πως πρέπει να λειτουργούν κάποια πράγματα, για να μπορέσει η εκάστοτε ομάδα να προχωρήσει, ενώ ο υπεύθυνος της Αθλούπολης, Σταύρος Μπινιάρης, μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι» σε αυτή τη συνεργασία.

Στη συνέχεια, έγινε η παρουσίαση της νέας φανέλας (κίτρινη με μαύρο σορτσάκι, κόκκινη, ενώ υπάρχει και η 3η με το γκρι χρώμα), από παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού, με τον τεχνικό της «Μπάρτσα», να τους προσφέρει αναμνηστικά της ομάδας και εισιτήρια διαρκείας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των παικτών, οι Τάκης Παππάς, Νίκος Λουμπαρδέας και Βαγγέλης Δημαράκης κέριδαν το μεγαλύτερο χειροκρότημα του κόσμου.