Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Σήμερα στις 7.30 μ.μ. στα Περιβολάκια Κορίνθου...Μπλόκο στην αντιλαϊκή επίθεση

Σήμερα με το ΚΚΕ σηκώνουμε κάθε γειτονιά στο πόδι...
 
Συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις απ' άκρη σ' άκρη της Ελλάδας, σε πόλεις και σε συνοικίες διοργανώνει το ΚΚΕ σήμερα, Πέμπτη 4 Οκτώβρη, καλώντας το λαό να αποδοκιμάσει μαζικά και να αντιπαλέψει τα βάρβαρα μέτρα που η κυβέρνηση του κεφαλαίου και η τρόικα φέρνουν άμεσα για ψήφιση στη Βουλή.

Οι συγκεντρώσεις διοργανώνονται, με αφορμή την κατάθεση στη Βουλή του προσχεδίου του προϋπολογισμού για το 2013, στον οποίο περιέχεται μεγάλο μέρος των περικοπών που σχεδιάζονται για την επόμενη διετία σε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικά επιδόματα, δαπάνες για Υγεία - Πρόνοια, βουλιάζοντας τη λαϊκή οικογένεια βαθύτερα στη φτώχεια.

Όποιος δε συμμετέχει στον αγώνα σκάβει μόνος του το λάκκο που θα τον ρίξουν.

Παρουσιάζουν τη σιωπή ως συμφωνία, στήριξη στη βαρβαρότητα που νομοθετούν. Ο δρόμος της σωτηρίας του λαού είναι η οργάνωση παντού, σε όλους τους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές. Είναι η δύναμη του οργανωμένου, ταξικού αγώνα.

Πάρτε αποφάσεις οργανωμένης αντίδρασης τη μέρα ανακοίνωσης των μέτρων.

Αποφασίστε απεργία. Με τα συνδικάτα, τα σωματεία, τους συλλόγους, τους φορείς, μαζί με τις δυνάμεις της λαϊκής συμμαχίας στήνουμε: Εργατικό - λαϊκό μπλόκο στα μέτρα.

Το ΚΚΕ κατέθεσε στη Βουλή πρόταση νόμου για την κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων, που ληστεύουν τις ζωές μας για τα κέρδη μιας χούφτας πλουτοκρατών.
Στο πραγματικό δίλημμα "με τα μονοπώλια ή με το λαό",στέκεται  με συνέπεια στο πλευρό του λαού με πράξεις, όχι με παχιά λόγια.


Απόσπασμα από τον Ριζοσπάστη