Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Σε δύο κολλητά έξω, δε χάνει ο Ολυμπιακός!

Έχετε  προσέξει κάτι τα τελευταία χρόνια στα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, που είχαν γίνει υπό ανάλογες συνθήκες με το σημερινό στο Μονπελιέ, δηλαδή με τους ερυθρόλευκους να παίζουν δεύτερο κολλητά εκτός έδρας ματς-τώρα είχε προηγηθεί η ήττα από την Άρσεναλ στο Λονδίνο.
Ο Ολυμπιακός λοιπόν και στις τέσσερις τελευταίες παρουσίες του σε φάση ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ, όποτε παίζει δύο κολλητά εκτός έδρας παιχνίδια, ποτέ δεν έχει δύο αρνητικά αποτελέσματα. Αλλά ούτε και δύο θετικά. Δηλαδή, στο ένα από τα δύο χάνει και στο άλλο κερδίζει η, φέρνει ισοπαλία!

Το 2006 είχε φέρει 1-1 στη Ρόμα, πριν την ήττα 0-2 στη Βαλένθια.

Το 2007 είχε κερδίσει 3-2 στην Βρέμη, πριν χάσει 2-4 στη Ρεάλ.

Το 2009 είχε φέρει 0-0 στην Άλκμααρ με την ΑΖ, μετά την ήττα 0-2 στη Λιέγη από την Σταντάρ.

Και πέρσι, το 2011, είχε κερδίσει 1-0 στη Μαρσέϊγ, μετά την ήττα 0-1 στο Ντόρτμουντ από την Μπορούσια.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός παλιότερα σχεδόν πάντοτε έχανε δύο δύο τα εκτός έδρας παιχνίδια του. Από Ρόζενμποργκ-Ρεάλ, από Μόλντε-Ρεάλ, από Μακάμπι-Μάντσεστερ, από Ρεάλ-Λιόν. Μόνο μια φορά εκείνα τα χρόνια ο Ολυμπιακός σε δύο κολλητά εκτός έδρας παιχνίδια του είχε ένα καλό κι ένα κακό αποτέλεσμα (Κορούνια 2-2 και Λιλ 1-3).

Τέλος πάντων, για να δούμε τι θα δούμε κι απόψε. Με τον Ολυμπιακό να έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά επίσημα παιχνίδια του και τη Μονπελιέ να έχει φάει γκολ σε όλα τα φετινά επίσημα παιχνίδια της, με εξαίρεση ένα με την ουραγό του Σαμπιονά (Νανσί). Άρα, λογικά θα σκοράρει ο Ολυμπιακός. Το θέμα είναι αν μπορεί να κρατήσει το μηδέν. Λογικά, κι η Μονπελιέ θα σκοράρει.

Δεν ξέρω μήπως για πρώτη φορά δούμε ισοπαλία του Ολυμπιακού μετά από δέκα επισκέψεις του στη Γαλλία, όλο ήττες και (τρία) διπλά. Ένας Ολυμπιακός που ακόμη δεν έχει πάρει πόντο στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος. Και μία Μονπελιέ που ακόμη φέτος δεν έχει νίκη εντός έδρας σε πέντε παιχνίδια (τέσσερα για το πρωτάθλημα κι ένα για το Τσάμπιονς Λιγκ).

Ένας Ολυμπιακός που φέτος φέρνει, όπως παρατηρήσαμε χθες, πολύ «λογικά» αποτελέσματα. Με το πιο λογικό απόψε να είναι νίκη της Μονπελιέ στο γκολ και δεύτερο πιο λογικό ένα Χ. Μήπως δεν τους χαλάσει μία ισοπαλία και στους δύο;  
πηγή:sport-fm.