Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Μπροστά πηγαίνει η ΔΗΜΑΡ και πίσω ο Βαγγέλης...Μεθόδευση ή εμπλοκή,στα όρια της ρήξης;...

Παρά το μήνυμα Σαμαρά  «θα σώσουμε την Ελλάδα όσοι τολμήσουμε», η ΔΗΜΑΡ επιμένει ότι δεν πρόκειται να συναινέσει.  
Σοβαρές αναταράξεις προκαλεί στον κυβερνητικό συνασπισμό η κατηγορηματική άρνηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φ.Κουβέλη να ψηφίσει τις ανατροπές που ζητά η τρόικα στα εργασιακά.

 Την Αγ.Κωνσταντίνου έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα το ενδεχόμενο να προωθηθούν προς ψήφιση στη Βουλή όλα τα μέτρα (δημοσιονομικά, φορολογικά και εργασιακά) πακέτο και ως έχουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς έθεσε ευθέως το θέμα στον κ. Βενιζέλο, λέγοντας ότι θα πρέπει να γνωρίζει εάν είναι έτοιμος να προχωρήσει στην ψήφιση των μέτρων ακόμη και χωρίς τη ΔΗΜΑΡ.

Από την πλευρά του ο κ. Ευ. Βενιζέλος ήταν πιο ήπιος στις τοποθετήσεις του και επέμεινε στην ανάγκη να υπάρξει τώρα πολιτική διαπραγμάτευση από την πλευρά του πρωθυπουργού,ενώ υπάρχουν και πληροφορίες για νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών εντός της ημέρας.

 Σήμερα το πρωί  πραγματοποιείται  σύσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου με υπουργούς που εμπλέκονται στις διαπραγματεύσεις.

Με δελτίο τύπου το ΚΚΕ σχολιάζει τη  χθεσινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών « Το μεγάλο πρόβλημα των κομμάτων της συγκυβέρνησης είναι το πώς θα επιβάλλουν τη συνέχιση των εξοντωτικών μέτρων και μνημονίων διαρκείας στο λαό.

 Είναι στο χέρι των εργαζόμενων, των νέων, των ανέργων, να αποδείξουν με την οργάνωση και τον αγώνα τους ότι δεν τους έχουν πια στο χέρι, ούτε τα κόμματα της συγκυβέρνησης, ούτε οι μεγάλοι επιχειρηματίες και η ΕΕ.»

Διαβάστε εδώ: Όλο το παρασκήνιο της σύσκεψης των αρχηγών...