Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου:"ΑΪΝΤΑ" του Giuseppe Verdi,στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Ο Δήμος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ANTENNA συνεχίζουν τις φαντασμαγορικές παραστάσεις για την σεζόν 2012 -2013 που μεταδίδονται ζωντανά από τη METROPOLITAN OPERA ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.
Η παράσταση του GIUSEPPE VERDI: ΑΪΝΤΑ θα μεταδοθεί ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012/19:55 από το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Η εντυπωσιακή όπερα «Aida» του Verdi διαδραματίζεται στην Αρχαία Αίγυπτο και παρουσιάζει την Ουκρανή σοπράνο Liudmyla Monastyrska, στο ντεμπούτο της στη ΜΕΤ, στον ομώνυμο ρόλο της σκλαβωμένης πριγκίπισσας.
Η Olga Borodina, μια από τις πιο γνωστές ερμηνεύτριες του ρόλου παγκοσμίως, είναι η βασιλική αντίπαλος της Αΐντα, η Αμνερίς και ο Roberto Alagna είναι ο ήρωας Ρανταμές που πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην αγάπη του για την Αΐντα και το καθήκον απέναντι στη χώρα του.
Εμφανίζεται ακόμα ο George Gagnidze στον ρόλο του Αιθίοπα βασιλιά Αμονάσρο.
Διευθυντής Ορχήστρας είναι ο Fabio Luisi.
Η εντυπωσιακή σκηνοθεσία φέρει την υπογραφή της Sonja Frisell, η οποία με χρησιμοποιεί με μεγάλη επιτυχία, όλες τις θεατρικές δυνατότητες της σκηνής της ΜΕΤ, ώστε να εισαγάγει το κοινό στο μεγαλείο της Αρχαίας Αιγύπτου.