Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Μήτρογλου: Έγω και ο Τζεμπούρ

Ο Κώστας Μήτρογλου παραδέχεται πως μπορεί να συνυπάρξει εξαιρετικά με τον Ραφίκ Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού, μη παραλείποντας να πλέξει το εγκώμιο του συμπαίκτη του.
Για την ασίστ που έδωσε στον Φετφατζίδη στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Παναχαϊκή: "Προσπαθώ με κάθε τρόπο να βοηθήσω την ομάδα. Μπορώ να δώσω και ασίστ. Όταν είναι κάποιος σε καλύτερη θέση, πρέπει να του δώσω την μπάλα για να σκοράρει εκείνος. Αυτό που προέχει είναι το καλό της ομάδας".

Για το αν μπορεί να παίξει μαζί με τον Τζεμπούρ στην ενδεκάδα: "Ναι, πιστεύω πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά μαζί με τον Ραφίκ. Το δείξαμε τώρα σε δύο ματς. Συνεργαζόμαστε πολύ καλά. Ο Ραφίκ είναι ένας πολύ έξυπνος και καλός ποδοσφαιριστής και μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα μαζί στο γήπεδο. Πιστεύω ότι είναι μια πολύ θετική συνεργασία".

Για το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού: "Αξίζαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Με εννιά πόντους, το αξίζαμε δίχως αμφιβολία. Τώρα έχουμε το Γιουρόπα Λιγκ. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε μακριά, να κάνουμε καλή πορεία. Δείξαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ ότι είμαστε μια πραγματικά καλή, μια μεγάλη ομάδα. Έχουμε σπουδαίο κόσμο στο πλευρό μας και όποιος και να έρθει στο γήπεδό μας, εμείς θα τον κερδίσουμε".

Για την προσωπική του απόδοση: "Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω καλύτερα. Το σίγουρο, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα δουλέψω για να γίνω καλύτερος. Αυτός είναι ο στόχος μου, να βελτιώνομαι κάθε φορά".
πηγή:news247.gr