Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Εκτός Ανεξ. Ελλήνων με βαριές καταγγελίες και ο Κ. Μαρκόπουλος

Την αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Ελληνες ανακοίνωσε το πρωί ο Κώστας Μαρκόπουλος.
Ο κ. Μαρκόπουλος κοινοποίησε την απόφασή του με επιστολή του, η οποία διενεμήθη λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων που θεωρείται κρίσιμη για το μέλλον του κόμματος.
                         Στην επιστολή του ο Κ. Μαρκόπουλος:
Ασκεί κριτική για τις εκλογικές απώλειες του κόμματος μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων...
Διαβάστε εδώ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ...«ΣΤΑΥΛΙΣΜΟΥ» ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ!!:  Την οποία αποδίδει σε μία «τεράστια πολιτική και επικοινωνιακή χαλάρωση»!

Στις τοποθετήσεις περί σύμπνοιας στα οικονομικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και στο περίφημο non paper, την πατρότητα του οποίου χρεώνει στην Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού του κόμματος, την δε παράδοσή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον ίδιο τον Πάνο Καμμένο.
«Τότε τον πίστεψα όπως όλοι μας», αλλά φαίνεται πως αδικήσαμε τον θεσμό και το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας σημειώνει χαρακτηριστικά ο παραιτηθείς.
Μιλά εμμέσως για τακτικές «στιγμιαίων εντυπωσιασμών και λαϊκίστικων πυροτεχνημάτων άνευ ουσίας» για έλλειψη «δομημένης οργάνωσης» και σχεδιασμού.

Διαβάστε: ΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ....Μη εκδιδομένων ??....Επί χρήμασι ...
Καταγγέλλει το «φλερτ με το δολάριο» και τις επιλογές που αντί να παραπέμπουν σε υπεύθυνη αστική αντιπολίτευση, θύμιζαν «αντάρτικο πόλεως».
Τέλος ο κ. Μαρκόπουλος βάλλει ευθέως κατά Καμμένου μιλώντας για «τοίχος ύβρεων, παρορμητικών συμπεριφορών και ομαδοποιήσεων με την ευλογία και την ενθάρρυνση της ηγεσίας του κόμματος».
Ολόκληρη η επιστολή Μαρκόπουλου εδώ...