Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Με ηλίθιες αλχημείες προσπαθούν να χρεώσουν στο ΚΚΕ τα χρυσαλήτικα γιουρούσια στο Λουτράκι

Στρατολογημένοι χαμάληδες,δημοσιο - γραφικοί τσαρλατάνοι,προσπαθούν με ηλίθιες αλχημείες να χρεώσουν στο ΚΚΕ τα χρυσαλήτικα γιουρούσια στο Λουτράκι,για να πέσει στα μαλακά ο  Χαραλάμπης! 
               Αυτός τα ξεκίνησε όλα.!!! Ασημακόπουλος το όνομα του 
Το ΚΚΕ ποτέ δεν στρογγύλεψε την πολιτική του θέση,σε ότι αφορά τους φασίστες της Χρυσής Αυγής και την ανάγκη πολιτικής απομόνωσής τους..
Έτσι και τούτη τη φορά ευθαρσώς είπε:Οι δήμοι οφείλουν να βγάλουν «κόκκινη κάρτα» στη χρυσαλήτικη συμμορία,στην επέτειο για την 25η Μαρτίου και όλοι οι δήμοι της Κορινθίας (πλην του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων ) επιμελώς απομόνωσαν τη χρυσαυγίτικη κομπανία από το πρόγραμμα των επετειακών εκδηλώσεων.

Με ποιο δικαίωμα παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες το ΚΚΕ απορούν και εξανίστανται  μπαταρισμένοι δημοκράτες,που κόπτονται για την ποιοτική πολιτική του Μπούκουρα και τα δικαιώματά του στη διαλεκτική της διαφωνίας,έστω και αν κατουρήσει κι αυτός μπροστά στα γραφεία του Μega,χάριν του θεσμικού πλουραλισμού!
Τα φασιστοειδή πάντα θυμούνται  à la carte την δημοκρατία  όταν πρόκειται για το χρυσαλήτικο μπουλούκι και ξεχνούν  γραφή και ανάγνωση  αν κατά λάθος πέσουν πάνω στη δήλωση της  πρωθυπουργού της Αυστραλίας, Τζούλια Γκίλαρντ, (εδώ):Αυστραλία-"Απαγορευτικό" στη Χρυσή Αυγή

Μη γελιόμαστε...Στο Λουτράκι  ο Μπούκουρας  πήγε με τα ανθρωπόσκυλα και τις κάμερές του για να κάνει  επικοινωνιακό τζερτζελέ με κάθε τρόπο ,όπως και τον έκανε .
Κατά την πάγια τακτική του «Μπούκουρας» είναι «μπου  κουράδες»  πουλάει...

Ποιος όμως,εκ του αποτελέσματος,ήταν ο πολυτιμότερος αβανταδόρος της Χρυσής Αυγής;
Γιατί,ενδεχομένως εσκεμμένα, μεγένθυνε το περιστατικό ώστε να γίνει πρώτη είδηση στα Αθηναϊκά κανάλια;

Τις προηγούμενες μέρες ο  Χαραλάμπης α) Είχε ζητήσει (δείτε εδώ) να υπάρξει ανακοίνωση που να καταδικάζει τα γεγονότα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Δηλαδή ο «σερίφης» χωρίς κανένας να του το ζητήσει... καθ΄ υπέρβαση υπέδειξε  πολιτική συμπεριφορά
στον δημοκρατικά εκλεγμένο δήμαρχο της πόλης...  που να συνάδει με τα πολιτικά του γούστα!
Και αυτό βεβαίως το κοινοποίησε,τουλάχιστον στον δημοσιογράφο που το αναφέρει αφελώς ως υπερασπιστικό επιχείρημα υπέρ του Χαραλάμπη!  ...

Ο δήμος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων εξέδωσε δελτίο τύπου (βλέπε εδώ):Τοποθέτηση για τα Επεισόδια Κατά την Κατάθεση Στεφάνων

Στο ίδιο μήκος κύματος,σε ότι αφορά τον Χαραλάμπη ,ήταν και η ανακοίνωση της ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων (βλέπε εδώ) για τις αντιδεοντολογικές ενέργειες του Διοικητή του Τ.Α. Λουτρακίου