Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Άνω-κάτω έκανε το Ελ. Βενιζέλος ο κουμπουροφόρος βουλευτής της "Χρυσής Αυγής" !

Χάος επικράτησε,το μεσημέρι της Πέμπτης,στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”,όταν το όπλο του κουμπουροφόρου βουλευτή της "Χρυσής Αυγής", Αντώνη Γρέγου,  κατά την παράδοσή του εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα καρφώθηκε στο πάτωμα...  

 Από τύχη δεν εξοστρακίστηκε και έτσι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός!
Κατά τον ALPHA, στην προφορική κατάθεση που έδωσε στις αρχές ασφαλείας, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, υποστήριξε ότι ήταν σίγουρος ότι το όπλο ήταν άδειο...
Εναντίον του  σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή φύλαξη όπλου και άσκοπους πυροβολισμούς...ενώ αφέθηκε ελεύθερος και έτσι ταξίδεψε με την πτήση 510 στη Θεσσαλονίκη.

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ  εξέδωσε ανακοίνωσε τονίζοντας μεταξύ άλλων πως “όσο η φασιστική βία της Χρυσής Αυγής δεν τυγχάνει της αποφασιστικής απάντησης της Πολιτείας, οι βουλευτές και τα μέλη της θα δρουν ανεξέλεγκτα”, ενώ ζητά τον έλεγχο των αδειών οπλοφορίας, των βουλευτών του συγκεκριμένου κόμματος.

Η Δημοκρατική Αριστερά τονίζει σε ανακοίνωσή της πως θα πρέπει να ελεγχθούν οι άδειες οπλοφορίας των βουλευτούν αφού “πολλοί από αυτούς εμπλέκονται σε υποθέσεις που αφορούν την ίδια τη Δικαιοσύνη”.