Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

O Τσίπρας καλεί τον Σαμαρά σε τηλεμαχία!

Με αφορμή τον έναν χρόνο συμπλήρωσης της κυβέρνησης,ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ζήτησε ντιμπέιτ με τον πρωθυπουργό.

«Όποτε θελει με όποιους θέλει χωρις όρους να αντιπαρατεθεί μπροστά στον ελληνικό λαό για να εκθέσει το δικό του όραμα και να δει ο ελληνικός λαός και να μάθει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του .
Ο κ. Τσίπρας του επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον της τρικομματικής κυβέρνησης για τον αυταρχισμό της πολιτικής της χρακτηρίζοντας προοδευτικά δεκανίκια τον κ. Βενιζέλου και τον κ. Κουβέλη.
(δείτε το video - κάντε κλκ στην εικόνα) 
Ανακοίνωσε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει δικό του νομοσχέδιο για το ρατσισμό. Είπε επίσης πως ο αντιρατσιστικός νόμος θα γίνειγ γνόμος του κράτους μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαβει την διακυβέρνηση της χώρας. Απευθυνόμενος προσωπικά προς τον πρωθυπουργό τόνισε πως το Σκοπευτήριο της Καισιαριανής δεν πουλιέται, ξεχάστε το θα μας βρείτε απέναντι.
Αντίδραση
«Πρώτη φορά βλέπω αρνί να βιάζεται τόσο πολύ να 'ρθει το Πάσχα», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου.
Προηγουμένως, συνομιλητές του πρωθυπουργού, όταν ρωτήθηκαν για την πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα για διάλογο ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Οποτεδήποτε ο κ. Τσίπρας αντιμετώπισε τον πρωθυπουργό, πήρε το μάθημά του. Εντωμεταξύ ας προσπαθήσει να πείσει τους δικούς του»