Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Νέο χαράτσι στα διόδια Πατρών - Κορίνθου

Κάποιοι ενδεχομένως παρεξήγησαν το πνεύμα υπεραισιοδοξίας του πρωθυπουργού,όταν κατά την πρόσφατη  επίσκεψή του στο εργοτάξιο της Ολυμπίας Οδού,στο Ζευγολατιό,δήλωνε: «Οι θυσίες του Ελληνικού λαού πιάνουν τόπο... Η επανεκκίνηση της οικονομίας είναι εδώ...σηκώνει τα μανίκια...».
. Αντιμέτωποι με υψηλότερες χρεώσεις και πληρωμή διοδίων και στις δυο κατευθύνσεις θα είναι όσοι ταξιδεύουν στην Εθνική Οδό, λόγω της επανεκκίνησης των έργων της Πατρών- Κορίνθου Ελευσίνας, πράγμα που σημαίνει διπλασιασμό των εξόδων για ένα ταξίδι Πάτρα- Αθήνα.

                            Αυτό εννοούσε ο κύριος Σαμαράς!

Σύμφωνα με άρθρο της «Καθημερινής», αν όλα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιδιώξεις της κυβέρνησης, οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες θα ολοκληρωθούν μέσα στον Μάιο και κατόπιν θα ζητηθεί το πράσινο φως από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Και μέσα στο καλοκαίρι, θα κατατεθούν για ψήφιση στη Βουλή οι τροποποιήσεις στις συμβάσεις παραχώρησης..

Σύντομα θα αρχίσει η δημιουργία νέων σταθμών διοδίων,ενώ σταδιακά οι χρεώσεις στα διόδια θα ανέβουν, ανάλογα με το ποσοστό ολοκλήρωσης των έργων.