Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Πρωτοφανής επισκεψιμότητα στις ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ με θέμα τον οινικό τουρισμό

                                                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρωτοφανής επισκεψιμότητα στις ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ με θέμα τον οινικό τουρισμό                            
Βαγγέλης Ανδριανάκος
δήμαρχος Νεμέας

Για μια ακόμα χρονιά ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, που φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ που διοργανώνουν κάθε χρόνο ο Δήμος Νεμέας και ο Σύνδεσμος Οινοποιών Νεμέας.
Ο στόχος των διοργανωτών μάλιστα, να προσελκύσουν όσο το δυνατό περισσότερους επισκέπτες, ανοίγοντας το θέμα της ανάπτυξης οινικού τουρισμού στην περιοχή, καλύφθηκε με το παραπάνω, αφού χιλιάδες οινόφιλοι κατέκλυσαν την πόλη και τα οινοποιεία.
Στην εναρκτήρια εκδήλωση, ο δημοσιογράφος Θεόδωρος Λέλεκας και ο master of wine Κωνσταντίνος Λαζαράκης ανέπτυξαν τον τρόπο που υλοποιείται ο οινικός τουρισμός στο εξωτερικό, εξειδικεύοντας τις δράσεις και τις ενέργειες που απαιτούνται και στη Νεμέα.
Το πλήθος κόσμου που συνέρρευσε στα καταστήματα εστίασης και στα οινοποιεία κατέδειξε την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα σύστημα υπηρεσιών στην πόλη και την περιοχή που να ευνοεί την προσέλκυση του κοινού και την ανάπτυξη του οινικού τουρισμού, είτε άμεσα, είτε μέσα στα επόμενα χρόνια.
Για το σκοπό αυτό, ο Δήμος Νεμέας και ο Σύνδεσμος Οινοποιών Νεμέας ανακοίνωσαν την από κοινού σύσταση μιας Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας που θα αναλάβει να συντονίσει τις απαραίτητες ενέργειες προς την κατεύθυνση αυτή.
Οι διοργανωτές αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους χιλιάδες ανώνυμους και επώνυμους επισκέπτες, καθώς και τους δημοσιογράφους, τους τουριστικούς πράκτορες και τους εκπρόσωπους ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, αλλά και τους εκπροσώπου του πολιτικού κόσμου που αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις φετινές εκδηλώσεις